Motivul pentru care actrița Magda Catone s-a înscris la Teologie, la 63 de ani

De Unica.ro, pe

Magda Catone a dezvăluit că s-a înscris la Facultatea de Teologie. Actrița a spus într-o emisiune TV de ce a luat această decizie.

Îndrăgita actriță Magda Catone a dezvăluit în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV motivul pentru care s-a înscris la Teologie. Soția regretatului actor Șerban Ionescu a absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică în 1982.

Citește și: LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Jennifer Lopez, apariție surprinzătoare cu ocazia sărbătorilor pascale. Cum s-a îmbrăcat artista

Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor. La 23 de ani, trăiește ca un rege

O femeie refuză să-și radă mustața și să se penseze. Care este motivul

Motivul pentru care actrița Magda Catone s-a înscris la Teologie, la 63 de ani

Magda Catone a dezvăluit că a luat această decizie pentru că își dorește să învețe mereu ceva nou.

Toți ne întrebăm dacă mai există ceva după ce nu vom mai fi. Cum spune Sorescu, „Oamenii vorbesc, se iubesc și mor. Oare mai există ceva?” Despre asta se ocupă Teologia, de felul în care am venit și de felul în care ne pregătim să plecăm și cum stăm în această ambianță a vieții, a declarat Magda Catone.

Dacă nu voi preda după acest masterat, dacă nu voi fi profesoară, voi mărturisi. Cred că asta facem cu toții, mărturisim cine suntem. Suntem suma acestor lucruri pe care le învățăm și eu prefer asta, a mai spus ea.

Într-un alt interviu, actrița a mărturisit că este o pasiune din copilărie.

Sunt studentă în anul I, la Teologie. E o pasiune din familie, de când eram copil, și am reușit abia acum să mi-o îndeplinesc. Faci doi ani, trei cu licență, dar eu voi da și masteratul, a povestit ea pentru impact.ro.

După Teologie, actrița își dorește să învețe limba greacă și să aprofundeze alte limbi străine, cum ar fi engleza sau franceza.

Asta e natura umană, o natură sănătoasă, în care vrei să înveți ceva. Mă gândesc după ce termin asta ce o să încep să învăț. M-am gândit la limba greacă. Nu că aș fi învățat alte limbi mai bine, ar trebui să aprofundez în limba engleză sau franceză, a declarat actrița.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter