Mirela Popa, fosta soție a lui Bogdan Stelea, s-a căsătorit în Dubai

De Unica.ro, pe

Mirela Popa (43 de ani) fosta soție a lui Bogdan Stelea (54 de ani) s-a măritat în Dubai. Creatoarea de modă este stabilită în Emiratele Arabe din 2015 și are o relație cu actualul soț, Safwan Nached, de opt ani. Mirela și Safwan s-au cununat religios în vara anului trecut, iar acum au făcut o petrecere de nuntă așa cum au visat mereu.

„E un loc exotic, e exact pe plajă și vrem să fie relaxat. Oamenii care ne sunt foarte apropiați au călătorit până aici ca să ne fie alături astăzi.

Au venit oameni din Canada, Statele Unite, Franța, Austria, Italia Spania, România. E o petrecere cosmopolitană pe care am vrut să o ținem cât mai restrânsă posibil”, a spus Mirela Popa, în emisiunea „Teo Show”.

Fosta soție  a lui Stelea a purtat la minunatul eveniment o rochie lungă, argintie și un set de bijuerii cu pietre prețioase.

„Sunt foarte fericită și mă simt împlinită. Doresc la toată lumea același lucru, nu am cuvinte! Nu îmi doresc mai mult de atâta, aș putea spune. Vorbim de la anul încolo (n.r . – despre copii), acum trebuie să ne relaxăm după petreceri și să ne concentrăm, să vedem dacă se leagă ceva”, a adăugat Mirela.

Citeşte şi: Premierul britanic Boris Johnson a devenit tată pentru a șaptea oară

Citeşte şi: Reacția lui Liviu Dragnea după apariția zvonului despărțirii de iubita sa, Irina

Citeşte şi: Premierul britanic Boris Johnson a devenit tată pentru a șaptea oară

Citeşte şi: Christina Ricci a născut o fetiță. Ce nume i-a ales actrița

Mirela Popa și Safwan Nached s-au cunoscut în 2016, în cadrul unor workshop-uri

Fosta soție a lui Bogdan Stelea l-a cunoscut pe actualul soț în timpul unor workshop-uri din domeniul industriei farmaceutice, iar între cei doi a fost dragoste la prima vedere.

“Safwan este un bărbat extraordinar, care m-a cucerit prin carisma lui, simțul umorului, inteligență, ambiție și determinarea de care dă dovadă în cel mai mic aspect al vieții sale. Conduce o companie din mediul farmaceutic, iar prima dată când l-am întâlnit a fost la un workshop. Cu timpul am realizat că avem aceleași valori de viață și pasiuni, iar acest lucru ne-a adus împreună”, mărturisea Mirela Popa, în urmă cu doi ani.

Foto – captura Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter