Miki, fosta solistă a trupei K-pital, s-a reprofilat. Cu ce se ocupă artista de când a început pandemia

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 martie 2021, 15:39

Miki, pe numele său real Mihaela Marinache (47 de ani), fostă solistă a trupei K-pital, s-a reprofilat în perioada pandemiei. Cântăreața a revenit la o pasiune mai veche și s-a apucat să confecționeze manual bijuterii.

Vedeta și-a prezentat colecția de accesorii hand made pe rețelele de socializare. Acum, la început de martie, Miki a pregătit mărțișoare pe care le-a oferit prietenilor și cunoscuților. Vedeta folosește materiale de calitate pentru bijuteriile sale – argint și pietricele Swarovski – și spune că nu apelează la niciun aparat pentru a le aduce la forma finală, ea ocupându-se cu propriile mâini de toate operațiunile necesare confecționării lor. Miki se gândește serios să-și deschidă o afacere cu bijuterii hand made.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

„Acum, pe pandemie, m-am apucat să fac brățărele handmade și împletite. Sunt făcute din argint, Swarovski, ață împletită manual de mine, nu de mașinării! Le dau prietenilor și oamenilor dragi mie, nu este practic chiar o afacere deocamdată! Mă mai gândesc dacă să dezvolt treaba asta! Dar dacă își dorește cineva cu adevărat, le poate comanda de pe Instagram”, a declarat solista, pentru click.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter