Miki de la K-pital, siluetă de invidiat în bikini la 48 de ani

De Unica.ro, pe

Miki se află în prezent în vacanță în Lefkada, Grecia, alături de soțul ei, Răzvan Constantinescu, și de câțiva alți prieteni. De acolo, în mediul online, Miki a publicat mai multe fotografii în costum de baie. Chiar și la 48 de ani, solista are o siluetă armonioasă, suplă și totodată voluptoasă.

Miki de la K-pital, siluetă de invidiat în bikini la 48 de ani

„Ești o frumusețe! Ești minunată!; Frumos bronz!; Vibe-uri de vară!; Și ce frumoasă ești!; Drăguță fotografie!; Vacanță frumoasă!”, au fost câteva dintre comentariile postărilor. Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Miki și Răzvan s-au căsătorit în vara anului acesta, după o logodnă de 17 ani. „Stăteam în garsonieră pe vremea aia”, spunea Miki în martie 2021, în emisiunea Vorbește Lumea.

„Au trecut 17 ani de atunci”, a completat Răzvan. „Nu mai știu exact. Trebuia să mergem undeva. El, chiar în hol, când să ieșim din casă, mi-a dat inelul”, a continuat Miki. „Mi s-a părut mie că ai mâna goală pentru evenimentul ăla și am zis să-ți dau un inel”, a adăugat Răzvan. „Eu am spus da. A fost simplu”, a încheiat Miki.

Tot atunci, solista a mărturisit că pe ea o impresionează gesturile mici, nu cadourile spectaculoase. Deși spuneau că nu-și doresc în mod deosebit să-și oficializeze relația, perechea se pare că s-a răzgândit.

„Ne-am cununat în Crevedia. Am avut doar nașii cu noi, doctorul Bogdan Dimitrie Niculae, cu soția lui, Marina, pe care îi cunosc de 16 ani! O să facem mai multe seri cu petreceri la noi acasă pentru că avem mulți prieteni!”, a declarat Miki, în exclusivitate pentru Click!.

Citește și:

Roxana Nemeș ne-a spus la Unica Urban Party cum a reușit să slăbească și să se mențină

Cristina Ich, fotografie rară alături de Alex Pițurcă și de fiul lor, Noah

Liviu Vârciu, despre relația cu Anda Călin: „Anda chiar m-a suportat. Sunt un om dificil, nervos”

În dreptul primei fotografii de la cununia civilă, Răzvan a scris: „Mi-au trebuit 18 ani, dar am reușit să o conving să spună «Da», până la urmă… #finallymaried [în sfârșit căsătoriți]”.

În dreptul aceleiași imagini, Miki a reformulat același mesaj: „Mi-a luat 18 ani, dar l-am convins să spună DA! 😜”. „Casă de piatră, minunaților! Sunteți dintotdeauna minunați împreună!”, a comentat Teo Trandafir. „Casa de piatră!!!!; Wow!!! Felicitări, să fie într-un ceas bun!; Felicitări! Mulți ani fericiți!”, au mai scris Ozana Barabancea, Alina Laufer și Simona Pătruleasa atunci.

Lui Miki nu-i plac surprizele 

În trecut, din dorința de a o surprinde plăcut, Răzvan i-a oferit lui Miki o mașină. „I-am comandat o mașină pe care și-o dorea foarte mult. Aia se făcea peste mări și țări la comandă. A venit în trei luni”, a declarat Răzvan.

Fiindcă el era plecat din București, a rugat un prieten să cumpere un buchet de flori, să-l așeze pe capota mașinii și să o roage pe Miki să coboare. „În primul rând că am coborât în pijamale, îl cunoșteam pe Mihai, deci n-avem nicio [problemă].

Erau toate vecinele la bloc. (…) Nu știam cum să reacționez. (…) La mine se trage din copilărie. Nu sunt obișnuită să primesc cadouri mari. Dacă-mi dai ceva mic, mă bucur”, a spus cântăreața atunci. „De atunci o întreb ce vrea, nu-i mai fac surprize”, a glumit Răzvan apoi.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter