Mihai Zmărăndescu și-a cerut iubita în căsătorie la Paris

De Unica.ro, pe

Mihai Zmărăndescu, fiul cel mare al lui Cătălin Zmărăndescu, s-a logodit cu iubita lui, Alexandra, la Paris. Cererea a avut loc în fața Turnului Eiffel, întreg momentul emoționant fiind filmat. Luptătorul a făcut anunțul în mediul online. În descrierea postării, Mihai a scris: „A spus DA 💍❤️”.

Mihai Zmărăndescu și-a cerut iubita în căsătorie la Paris

Ulterior, cuplul a sărbătorit în restaurantul Le Moulin Rouge. Fotografiile publicate de luptător în mediul online au peste 5 mii de aprecieri și peste 150 de comentarii în mai puțin de 24 de ore de la postare.

În mai 2021, Mihai declara că nu mai vorbise cu tatăl lui de 3 ani. „Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la TV cu doi copii când tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai vorbesc cu el!”, a declarat Mihai Zmărăndescu atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anca Ciota, detalii despre naștere: „Am tras cu dinții până s-a putut” De ce a trebuit să nască prin cezariană

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au aniversat 10 ani de relație. Povestea specială din spatele inelului de logodnă al actriței

Conflictul dintre CRBL și Oase continuă. Cum l-a descris artistul recent pe co-prezentatorul „Asia Express”

„E un copil, nu pot să mă pun la mintea lui. (…) Fiecare ia deciziile pe care le hotărăște în viață. El și le-a luat. Baftă, multă sănătate și tot binele din lume îi doresc. E un copil fără minte care nu știu ce vrea să facă. E problema lui, nu e problema mea, credeți-mă”, a declarat Cătălin Zmărăndescu ulterior.

În martie 2022, Mihai mai susținea pentru Fanatik: „El nu a fost un tată rău întotdeauna, eu îl iubeam foarte mult. De aceea m-am și tatuat pentru el, el e pe brațul meu. M-am mutat cu el în Londra. (…) Apoi am început să mă bat (n.red.: lupte MMA) și am început să fac bani, iar el a făcut lucruri pe la spatele meu. El s-a schimbat când m-am mutat cu el în Anglia, după ce s-a întâlnit cu soția lui de acum”.

Cătălin are un fiu și o fiică, pe Mihai și Alexandra, alături de prima soție, Cristina. Din a doua căsnicie cu actuala soție, Luiza, luptătorul mai are o fiică și un fiu, Matilda și Cătălin Junior.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter