Incredibil ce mesaj a lăsat Laura Cosoi pe pagina de Facebook a lui Smiley: „Nu ştiu dacă mai apuc să-l mângâi”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 decembrie 2021, 14:17

Cu aproape un deceniu în urmă, Laura Cosoi și Smiley formau unul dintre cele mai în vogă cupluri din showbiz. Este incredibil ce mesaj i-a lăsat Laura Cosoi cântărețului pe pagina lui de Facebook.

Relația dintre Laura Cosoi și Smiley a durat aproape cinci ani. La vremea respectivă, fanii lor credeau că cei doi se vor căsători, motiv pentru care despărțirea lor a uimit pe toată lumea. De atunci, fiecare și-a refăcut viața și au întemeiat familii frumoase.

Smiley este împreună cu Gina Pistol, cei doi devenind părinți pentru prima dată anul acesta, pentru micuța Josephine. Laura Cosoi s-a căsătorit în 2015 cu Cosmin Curticăpean, cu care are două fetițe, Vera și Rita, după cum arată România TV.

Recent, Smiley a postat o imagine cu fiica lui, Josephine, în timp ce mângâia motanul familiei. „Pe ritmuri de Vivaldi ascultam Iarna si mangaiem, pe rand, motanul Gosha”, a scris el. „Prima e Joshepine si vad ca se pregateste Gina. Eu nu stiu daca mai apuc sa-l mangai pe Gosha, dar poate o mangai pe Gina…”.

Citește și: Daniela Gyorfi a spus care au fost ultimele cuvinte ale mamei ei

Citește și: Alex Velea, despre conflictul dintre el, Lino Golden și Mario Fresh: „Nu regret că i-am ajutat”

Citește și: Adelina Pestrițu, criticată pentru felul în care și-a împodobit bradul: „Crăciunul e sărbătoare, nu modă!”

Citește și: Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță cu iubita. Cum s-a fotografiat perechea în aeroport

Surpriza a venit când Laura Cosoi a lăsat un comentariu la fotografie. Ea a lăsat o inimioară roșie, sugerând că adoră ce vede în imagine. Sute de persoane au reacționat la mesajul vedetei cu like-uri și inimioare. Multe dintre ele au și pornit o discuție în baza comentariului.

Laura a atras atât comentarii pozitive („ce frumos că ați rămas prieteni sau măcar apreciați familia celuilalt” sau „eu cred că asta e ceva normal între două persoane mature și sănătoase pe plan psihic și emoțional”), cât și critice („două persoane care au avut o relație serioasă nu pot rămâne prietene, cel mult cunoștințe, asta-i părerea mea”).

Atât Smiley, cât și Laura sunt fericiți în relațiile lor. Recent, Gina Pistol chiar a vorbit despre cât de împlinită se simte în relația cu Smiley, vorbind inclusiv despre cum a început relația lor: „Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter