Lui Marius Florea Vizante i-a lipsit mult vibe-ul oamenilor în timpul pandemiei. Așa că s-a apucat de „Videochat”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 iunie 2020, 18:27

Dacă vă întrebați ce mai face Marius Florea Vizante și ce surprize a mai pregătit publicului, ei bine aflați că s-a apucat de… „Videochat”. Celebrul actor va apărea alături de Diana Iulia Roman și Andi Vasluianu într-un nou serial de comedie, la Pro Tv, intitulat “Videochat”.

Serialul, care va fi difuzat la Pro Tv, sâmbătă noapte, 20 iunie, la ora 24:00, aduce o poveste urbană, începută în pandemie și continuată în perioada de relaxare, cu un business neconvențional, un om de afaceri descurcăreț, o tânără aparent naivă, dar care joacă după propriile reguli și un scenariu care nu va avea nicio reținere în a aborda subiecte care pot părea tabu în societate.

Ce ți-a lipsit cel mai mult in aceasta perioada de pandemie?

Vibe-ul, răspunsul de la oameni. Noi, ca actori, suntem exhibiționiști, kerosenul nostru e răspunsul celor din jur. Asta mi-a lipsit, ai o nevoie de recunoaștere, asta ne e firea, asta e esența meseriei pe care o practic. Până când am început să fac cu seriozitate pe Facebook seria Dorin Zidaru și am primit feedback-ul online. E adevărat că nu e la fel, pentru că vibrația directă numai spectacolul de teatru ți-o dă.

Citeşte şi: Andi Vasluianu: ce a făcut în timpul pandemiei și cum s-a apucat de „Videochat”

De ce să ne uităm la Videochat?

E foarte frumos învelișul în care sunt prezentate lucruri serioase. Sunt teme pe care le-am trăit mulți în perioada pandemiei. Partea erotico-sexuală e foarte importantă în viața tuturor, cu atât mai mult în viața unui cuplu. Atinge foarte delicat, cu haz teme frecvente și de actualitate: probleme de familie, de relație între oameni, între angajat și angajator, între mamă și fiică, între soț, soție și copii, tabuuri. Alex Popa, scenaristul, e un autor deștept fără să facă pe deșteptul atunci când scrie. Are inteligența de a oferi un produs ușor de digerat, dar care te pune pe gânduri.

Citește gratuit ediția de iunie a revistei Unica. O găsești AICI

Ce are personajul tău și nu ai tu?

Un băiat! (râde) Are un alt fel de nevastă, e un pic mai simplu. Eu sunt mai analitic decât Popovici. Mie la meseria asta îmi place că pot să explorez lucruri pe care nu le fac în mod normal în viață. Uneori, descopăr că ar fi bine să fac ce fac personajele. Alteori, nu. Dar te amuză să sondezi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter