Marisa Paloma, probleme după naștere: „Credeam că lucrurile vor fi un pic mai simple de atât”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 decembrie 2021, 14:14

Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 2 „Bravo, ai stil!”, a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu câteva zile. Pe rețelele de socializare, aceasta a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă după naștere.

Marisa Paloma și iubitul ei, Liviu Stanciu, sunt în culmea fericirii după ce a venit pe lume fiica lor. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a născut în urmă cu două zile, iar acum le-a povestit fanilor săi, chiar din salonul maternității, cu ce probleme se confruntă după ce a devenit mamă pentru prima oară.

Nu știu dacă este momentul potrivit să fac aceste story, nici ora potrivită, dar acum am găsit un moment în care mă simt un pic mai bine, nu mi-am revenit complet. Credeam că lucrurile vor fi un pic mai simple de atât, dar nu, din păcate. În schimb, să vedem partea plină a paharului: asta mică este superbă, așa cum v-am mai scris și zilele trecut, a primit nota zece la naștere.

Citește și: Avertismentul unei cercetătoare care a lucrat la serul AstraZeneca: „Următoarea pandemie ar putea fi mai gravă”

Prima declarație a Irinei Tănase după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Liviu Dragnea

Detaliul din filmul „Singur Acasă” pe care nimeni nu l-a observat până acum

Adelina Pestrițu, răsfățată de Moș Nicolae! Ce cadou impresionant a primit din partea lui Virgil Șteblea

Marisa Paloma, probleme după naștere: „Am trecut prin niște stări și niște situații ciudate”

Deși și-ar fi dorit să nască natural, vedeta a făcut în cele din urmă cezariană și a mărturisit că recuperarea este mult mai grea decât se aștepta. Aceasta le-a promis urmăritorilor săi că le va povesti prin ce a trecut atunci când se va simți mai bine.

Până la urmă am ajuns să nasc prin cezariană, după cum v-ați dat unii dintre voi seama. Nu credeam că o recuperare este atât de dificilă, nici nu m-am interesat pentru că nu aveam asta în plan, dar lucrurile merg spre bine.

O să vă povestesc toată experiența când o să ajung acasă, pentru că am trecut prin niște stări și niște situații ciudate, o parte dintre ele inexplicabile. O să vă povestesc cu lux de amănunte când ajung acasă și o să am mai multă vlagă și când o să mă simt un pic mai bine.

În rest suntem bine. Vă mulțumesc tare mult pentru mesaje. Nu am primit în viața mea atât de multe, nici când am câștigat concursul. Vă mulțumesc din suflet, vă urez aceleași gânduri frumoase și vouă, a transmis Marisa Paloma pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter