Marisa Paloma a ajuns de urgență la spital cu fetița de două luni. Ambele au COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 februarie 2022, 19:59

Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 2 „Bravo, ai stil!”, a dezvăluit pe rețelele de socizalizare că a fost și ea confirmată cu COVID-19. Întreaga familie a fost infectată, dar cel mai rău se simte fetița ei, în vârstă de doar două luni.

După ce inițial testele rapide au arătat că doar partenerul ei de viață, Liviu Stanciu, și fiica lor au COVID-19, Marisa Paloma le-a mărturisit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare că a fost și ea infectată.

Simptomele covidului m-au luat prin surprindere astăzi și nu m-am simțit deloc bine, o să vă zic în câteva rânduri despre ce este vorba, a scris aceasta pe Insta Story.

Citește și: Cu ce vedetă de la Pro TV a fost Viviana Sposub înainte de a-l cunoaște pe George Burcea

Cristian Boureanu are o nouă iubită. Actrița este cu 24 de ani mai tânără decât el

Actorul Shia LeBeouf va deveni tată pentru prima oară

Paris Jackson: „Nu am avut relații doar cu femei și bărbați”

Marisa Paloma a ajuns la spital cu fetița ei

Ulterior, Marisa Paloma a povestit că fiica ei se simte rău, iar la recomandarea medicului pediatru va merge cu ea la spital. În timp ce aștepta salvarea, aceasta a mărturisit cu ce probleme se confruntă.

Pediatra mi-a spus să sun la Salvare și asta am făcut. Acum așteptăm să vină. Mergem la un spital unde au și secție de COVID-19 pentru copii, unde m-ar putea interna cu cea mică. Trebuie neapărat să facem niște investigații, să vedem ce probleme are, dacă s-au agravat din cauza COVID-ului.

A fost o perioadă tare grea pentru noi. Sunt convinsă că va veni o perioadă mult mai bună după ce vom termina cu situația asta cu colicii, cu COVID-ul, cu aceste stări de rău prin care cea mică trece. Sper să le depășim cu succes pentru că ne-au epuizat, a dezvăluit Marisa Paloma.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter