Marina Voica, de urgență la spital. Ce a pățit cântăreața

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 septembrie 2021, 13:22

Marina Voica a ajuns de urgență la spital în weekend-ul care a trecut. Cântăreața în vârstă de 85 de ani a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate.

Marina Voica a povestit că s-a simțit rău, iar sâmbătă, 4 septembrie, fost nevoită să sune la Salvare. Faimoasa cântăreață a fost transportată la spitalul din Câmpina, acolo unde a primit îngrijiri medicale. Acesta a spus ce diagnostic i-au pus medicii și care este acum starea sa de sănătate.

Cum se simte Marina Voica după ce a ajuns de urgență la spital

Sunt bine. Am făcut toxiinfecție alimentară, sunt foarte pofticioasă și am primit foarte multă mâncare ieri și s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu vreau să vă descriu. Am chemat Salvarea, eu ziceam că nu chem, dar am chemat.

A venit o fată foarte drăguță și mi-a zis să merg, eu nu și nu, și până la urmă am zis că să mă duc că nu știu ce se va întâmpla. Eu vreau să fiu sănătoasă”, a declarat Marina Voica, potrivit Libertatea.ro.

După ce i s-a făcut o perfuzie, cântăreața a început să se simtă foarte bine.

Citește și: Jennifer Lopez s-a făcut de râs la un eveniment Dolce & Gabbana. Cum a fost surprinsă diva

Hilary Duff a consumat placenta celui de-al doilea copil. „A fost cel mai delicios smoothie!”

Fiica cea mică a lui Cristi Chivu joacă în serialul Adela

Adelina Pestrițu, despre relația cu Virgil Șteblea: „Nu este perfectă”

Marina Voica, operație pe cord la 84 de ani

În urmă cu câteva luni, Marina Voica, una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică ușoară din România, a fost operată pe cord la o clinică privată din Brașov. După ce a stat o săptămână internată, artista a continuat recuperarea acasă, la Breaza.

După 7 zile am fost externată și am continuat recuperarea acasă… A fost greu, eu sunt singură… Eu sunt cardiacă mai de mult, dar nu s-a observat fiindcă știam cum să duc viața (…) În ultimul moment am fost operată, fără exagerare, dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, și am ajuns la acest doctor minunat, era prea târziu. (…)

Cel mai bun doctor chirurg din această țară mi-a deschis și mi-a scos inima, a pus-o în palmele lui, inima bătea fără să se oprească și a făcut din ea minune, a făcut-o aproape nouă. Nu a durat operația foarte mult și iată-mă acum, operată cu mare succes! Îi mulțumesc din tot sufletul domnului doctor că a ținut inima mea bătând în palmele lui minunate…”, a spus atunci Marina Voica.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter