Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 26 decembrie 2022, 18:19

Maria Iordănescu este însărcinată și așteaptă să aducă pe lume primul ei copil. Fiica lui Anghel Iordănescu și Teodor Măgureanu vor deveni părinți pentru prima oară în 2023.

Maria Iordănescu a anunțat că este însărcinată și a postat pe pagina ei de Instagram câteva poze cu burtica de gravidă, lăsând de înțeles că s-ar afla în primul trimestru de sarcină.

Maria Iordănescu este însărcinată și va deveni mamă pentru prima oară în 2023

Anul acesta am primit cea mai mare binecuvântare: m-am căsătorit și voi deveni mamă – a scris Maria Iordănescu, pe Instagram, în dreptul mai multor fotografii în care apare alături de soțul ei, Teodor, dar și de tatăl ei, Anghel și fratele ei, Edi.

Prezentatoarea de la Prima TV declara, în urmă cu ceva timp, că soțul ei a cucerit-o prin caracterul frumos pe care-l are.

Cum a cucerit-o soțul pe Maria Iordănescu

Soțul meu m-a cucerit în primul rând prin caracterul frumos, prin educația pe care a primit-o din familie, prin inteligență și prin bunul simț, aspectele cele mai importante din punctul meu de vedere la o persoană.

Așa mi-l și imaginam pe viitorul meu soț și iată că s-a și îndeplinit, ba chiar mai mult decât speram. Am simțit că este omul cu care voi rămâne toată viața după prima, a doua lună de relație. Și asta pentru că era departe de orice alt om întâlnit până în acel moment.

Citeşte şi: Exclusiv. Maria Iordănescu, despre relația cu tatăl și cele mai mari frici: „Lumea va vorbi întotdeauna”

Soțul meu mereu mă surprinde frumos, îmi cumpără flori frecvent fără vreo ocazie specială și zilnic îmi face complimente. Însă cele mai frumoase gesturi romantice și momente frumoase le ținem pentru noi ; altfel, cred că și-ar pierde din farmec. – a spus Maria Iordănescu, pentru ciao.ro.

Rochia de mireasă a avut o trenă de 7 metri

Maria Iordănescu și Teodor Măgureanu s-a căsătorit în primăvara acestui an, în luna mai.

Rochia fiicei marelui selecționer al echipei naționale de fotbal a României a fost de-a dreptul spectaculoasă. Cu o trenă de șapte metri și un buchet de mireasă, din trandafiri albaștri, special ales pentru a se asorta cu rochiile domnișoarelor de onoare, Maria Iordănescu a atras toate privirile invitaților.

Gigi Becali s-a aflat pe lista invitaților la marele eveniment și ar fi trebuit să fie nașul Mariei Iordănescu. În ultimul moment, fiica lui Anghel Iordănescu și Teodor Măgureanu au ales să aibă alături un cuplu de prieteni, iar Gigi Becali le-a fost „părinte spiritual în suflet”.

„Am ajuns la un acord! L-am rugat să ne fie părinte spiritual măcar în suflet, dacă nu în fața lui Dumnezeu. S-a ținut de cuvânt din primul moment. A fost prezent, iar pentru asta îi mulțumesc”, povestea Maria Iordănescu, după nuntă, la Prima TV.

Citeşte şi: Fiica lui Anghel Iordănescu, Maria, s-a căsătorit religios cu Teodor Măgureanu

Muzică, dans, la mine nu mai există. Am venit ca un părinte spiritual. Ei şi-au pus naşi tineri, care merg la nuntă, stau noaptea… la distracţie. La mine gata. Dup-aia, vreţi să se spună: „Uite, domnule, are blat pe la echipa naţională, cine ştie, vreun dosar penal”, a declarat Gigi Becali, pentru Antena Sport.

„Este un tată deschis cu care poți să vorbești, este mereu acolo pentru noi!”

Maria Iordănescu are o legătură cu totul specială cu tatăl ei și se consultă cu el ori de câte ori este necesar.

Cum am mai spus de nenumărate ori, tata este un familist convins. Relația dintre mine și tatăl meu este una foarte apropiată. Ultimul sfat pe care mi l-a dat a fost ce master să urmez. A spus că nu-mi va impune niciodată ce să fac, ci doar că poate să mă sfătuiască.

Nu este un tată sever, este un tată deschis cu care poți să vorbești, este mereu acolo pentru noi. Acum tata este mult mai prezent în viața noastră pentru că s-a lăsat de fotbal – povestea Maria Iordănescu, în cadrul emisiunii „Star Matinal”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter