Maria Ciobanu, probleme mari de sănătate: „Ar putea avea consecințe îngrozitoare”

De Oana Savin, pe
Maria Ciobanu ar avea mari probleme de sănătate. Artista în vârstă de 83 de ani se află în prezent în Statele Unite, unde primește îngrijiri medicale. Acesteia i-a fost interzis să revină în țară, întruncât un zbor cu avionul i-ar putea agrava starea de sănătate.

Potrivit unei prietene apropiate a Mariei Ciobanu, cântăreața de muzică populară s-ar fi confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimul an. Pe lângă problemele cardiace pe care le are, se pare că artista a suferit, în urmă cu ceva timp și un accident vascular în urma căruia și-ar fi pierdut memoria pe termen scurt.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica, în format digital!

Aceeași sursă a declarat că Maria Ciobanu are dureri mari de cap, acuză stări acute de oboseală și nu poate sta mai mult de 20 de minute în picioare.

„În momentul în care a văzut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a făcut analizele și i-a explicat că nu mai are voie să facă, timp de patru-cinci luni de acum înainte, niciun zbor până în țară pentru că situația în care se află nu îi permite. Mai rău, poate avea consecințe îngrozitoare, poate asemănătoare cu accidentul vascular din vară, atunci când și-a pierdut temporar memoria”, a afirmat apropiata artistei, citată de Huff.ro.

Citește și: Marcel Pavel, dezvăluiri despre zilele petrecute în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID-19: „Era să fiu intubat”

După ce au apărut zvonurile privind starea ei de sănătate, cântăreața și-a asigurat fanii că se simte bine, iar probleme pe care le are sunt din cauza vârstei înaintate și nu sunt provocate de COVID-19. Mai mult, Maria Ciobanu își dorește să revină în țară atunci când medicul îi va permite pentru a reveni pe scenă.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Maria Ciobanu.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter