Marcel Iureş despre rolul din serialul “În derivă”

De Viva.ro, pe

Pe platourile de filmare ale noului sezon “In Deriva” (HBO), Raluca Tamas a stat de vorba cu Marcel Iures despre personajul Andrei Poenaru, psihoterapeutul pe care-l interpreteaza in cunoscutul serial.
Teatru: „Eu nu am incetat sa joc in timp ce filmam serialul. Trageam ca omul care vrea neaparat sa mai ia o pastila tare. Teatrul imi da energie! Asta e viata!”
Televiziune: „Oamenilor le e drag sa vada actori buni. Le e drag sa fie uimiti ca pot avea emotii urmarind un dialog intre doi oameni, unul asezat pe o canapea, celalalt pe un fotoliu. E un nivel de umanitate de baza. Acum, toata lumea isi rupe hainele si la televiziune apar femei semi-goale sau goale. Cred ca publicul s-a saturat, de aceea trebuie sa vada si un om normal, care vorbeste coerent romaneste si care se uita in ochii celui caruia i se adreseaza.”
Andrei Poenaru: „Personajului meu i se intampla multe lucruri in sezonul doi. I se duce viata de rapa. Ramane fara familie, desi el spune ca vrea si face eforturi sa isi pastreze familia. Dar nu ii iese. Ii e greu. Ajunge la un fel de hiperconstiinta.”
Citeşte continuarea pe site-ul Viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter