Majda, eliminată de la Survivor România 2021. Mesajul emoționant al actriței

De Unica.ro, pe
Majda Aboulumosha a fost eliminată de la Survivor România 2021. Înainte să părăsească competiția, actrița a transmis un mesaj foarte emoționant. 

Episodul de duminică, 28 februarie, de la Survivor România 2021 a fost încărcat de emoții. Majda Aboulumosha a fost eliminată din echipa Faimoșilor, după ce a primit cele mai puține voturi de la public. Jador a fost cel care a nominalizat-o.

Citește și: Marius Crăciun a intrat în competiția „Survivor România 2021”. Va concura în echipa Războinicilor

„O să votez cu Majda, pentru că din punct de vedere sportiv este a doua cea mai slabă fată din echipa asta. Vreau să câștigăm mâncare, fiecare dintre noi are vise. E incorect să votez pe cineva care e bun în competiție și își dă silința pe traseu. Aș fi supărat dacă pleacă Elena Marin, chiar dacă o iubesc mai mult pe Majda. Nu o să votez niciodată în scopuri proprii”, a spus Jador.

După ce a aflat că va trebui să părăsească competiția ce se desfășoară în Republica Dominicană, Majda le-a transmis un mesaj colegilor ei:

„E un zâmbet pe care încerc să-l înțeleg, să-l ofer, pentru că este important să dai oamenilor din jurul tău zâmbete. Nu vreau să plec cu ochii înlăcrimați, sunt pentru că am dăruit mult în această competiție.

Când am plecat de acasă i-am spus copilului că o să stau două săptămâni și vin acasă. Dar cu fiecare săptămână mă trezeam și îmi spuneam că o să fiu din ce în ce mai puternică și o să lupt.

Recunosc că știu să încasez înfrângerea  și pentru mine atât a fost să fie. Le spun colegilor mei să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace prea mult cu ei,  să-i transforme, să fie o echipa unită. Survivor nu e doar despre sport, contează să aduci puncte, dar în final tot împreună mâncați.

Citește și: „Survivor România 2021”: Andreea Antonescu a intrat în echipa Faimoșilor

Dacă energia nu bună ajunge altfel mâncarea în stomac. Mulțumesc colegilor mei pentru fiecare lecție învățată. Nu m-a durut spatele atât de tare că am dormit pe scândură, pentru că m-au încurajat și m-au făcut să înțeleg că eu pot. Și eu chiar pot”, a spus Majda cu ochii în lacrimi, potrivit Libertatea.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter