Majda Aboulumosha și-a construit o casă cu iubitul ei, apoi s-a mutat într-un apartament. De ce a luat vedeta această decizie / Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 14:45

Majda Aboulumosha are o viață de familie împlinită lângă iubitul ei, Mihai, iar de curând și-a mai împlinit un vis. A reușit să se mute de la casă în apartamentul mult visat.

Vedeta nu a îmbrăcat până acum rochia de mireasă, nici chiar pentru o ședință foto, dar nu exclude ca acest moment să vină mai repede decât s-ar aștepta mulți. Senzuala brunetă a făcut mai multe dezvăluiri pentru UNICA.RO. Am discutat despre apartamentul pe care a reușit să și-l cumpere, iubirea care o împlinește și iubitul ei, Mihai.

Majda Aboulumosha s-a mutat de la casă în apartament

Citeşte și: Majda Aboulumosha, pasionată de gastronomia orientală: “Turcia este a doua mea casă. Am învățat limba” / Exclusiv

„Noi ne-am făcut o casă, după care am hotărât că eu nu aș putea să locuiesc momentan în ea. Casa încă există acolo. Atunci am achiziționat un apartament, pe care mi l-am dorit foarte mult. Apropiații mei știu cum am muncit pentru acest vis.

Cred că pentru fiecare om în viața asta, femeie sau bărbat, contează foarte mult să se simtă bine în locul în care stă”, spune Majda Aboulumosha pentru UNICA.RO.

„A fost o investiție medie, am prins o piață imobiliară bună”

Vedeta a așteptat ceva până să facă această achiziție, dar atunci când a văzut locul cu pricina a știut că acel apartament va fi adevăratul lor cămin. „A fost o investiție medie, am prins o piață imobiliară bună. Am așteptat, toată lumea îmi spunea că o să cadă piața. La un moment dat mi-am dat seama că aștept de trei ani și nu mai cade nimic. Ce ar fi însemnat o scădere, 1000, 2000 de euro? Nu ar fi fost ceva major.

Au fost ani în care a scăzut cu 10%, 20%, dar asta nu s-a întâmplat acum. De prima dată când am intrat în apartament, am simțit că e al meu.  Chiar cred în destin și am impresia că lucrurile se întâmplă cu un scop. Sunt Balanță, mă hotărâsc destul de greu. Mai ceream păreri, dar de data asta am zis că asta este”, povestește Majda.

Citeşte și: Majda Aboulumosha, urmărită de ghinioane: „Nu știu de unde mai am energie”

A fost atât de fascinată de noua locuință, încât nu și-a mai dat timp de gândire. A negociat și l-a luat. „Dezvoltatorul mi-a zis că nu o să mă sune, că mă lasă să mă hotărăsc, dar eu o făcusem deja. Am și negociat puțin”, povestește frumoasa brunetă.

Citeşte și: Cum își întreține Majda Aboulumosha frumusețea și sănătatea părului creț. Trucurile vedetei sunt la îndemâna oricui

Majda, despre iubitul ei: „Locuim de când ne-am cunoscut împreună și ne știm foarte bine”

Majda Aboulumosha are o relație cu Mihai de șase ani și e mulțumită de cum decurg lucrurile. „Suntem foarte bine, există respect și iubire între noi. Suntem un întreg, dar este foarte important să fie armonie într-o relație.

Noi locuim de când ne-am cunoscut împreună și ne știm foarte bine. E clar că, la un moment dat, dacă o să existe pasul acesta, o să aflați. Ce-i drept, nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă. Am refuzat inclusiv ședințe foto în rochie de mireasă, în telenovele nu am purtat-o”, mai spune ea.

Mihai, un adevărat tată pentru Jacqueline, fetița Majdei

Majda se completează foarte bine cu iubitul ei, dar e fericită că Mihai are o relație frumoasă și cu fetița ei.

„Jacqueline avea undeva la patru anișori când am început relația. Suntem legați, suntem o adevărată familie. Am noroc că fetița mea este supercomunicativă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că așa îmi dau seama cum trec anii, a făcut de curând 10 ani, și este aproape cât mine de înaltă. Peste un an sau doi facem schimb de haine”, adaugă Majda Aboulumosha, în exclusivitate, pentru UNICA.RO.

Vedeta așteaptă să aibă o perioadă mai liberă ca să facă planuri și pentru vacanță. „Nu am achiziționat încă nicio vacanță, dar o să se întâmple lucru acesta, la fel ca în fiecare an. Și, sincer, chiar mi-o doresc. Eu nu sunt un om care să se vaite de oboseală, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am o activitate plină, că n-aș putea să stau, așa sunt eu construită. Am luptat foarte mult pentru ce am și simt nevoia de o vacanță, vreau să mă relaxez”, susține Majda.

Cum o surprinde iubitul pe Majda Aboulumosha

Mihai îi înțelege, însă, trăirile și o copleșește cu gesturi frumoase, iar asta îi bucură sufletul, pentru că simte că alături de el formează un întreg, iar fericirea pe care o vede în ochii fetiței ei completează acest tablou.

„M-a surprins iubitul meu dată trecută. Știind că sunt foarte prinsă cu tot felul de campanii, de activități, m-a trezit la 5 dimineața și mi-a spus: „Haide!”. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Mi-a spus să îmi iau rucsacul că plecăm la aeroport. A avut momentele astea și cu siguranță o să le mai abă când o să am o perioadă mai liniștită”, mai spune Majda pentru UNICA.RO.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter