Majda, accidentare gravă la „Survivor România”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 ianuarie 2021, 13:07
Majda Aboulumosha a trecut prin momente cumplite în jungla din Republica Dominicană. În timpul uneia dintre probele de la „Survivor România”, vedeta s-a lovit puternic la cap și la umăr și a leșinat. 

Majda Aboulumosha (33 de ani), care face parte din echipa Faimoșilor în sezonul 2 al show-ului „Survivor România”, s-a accidentat serios la una dintre probele competiției. În jocul pentru recompensă, vedeta a fost lovită pe cap și la umăr cu roata, după ce s-a dezechilibrat. A terminat proba, însă la final s-a prăbușit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Cine este Elena Marin de la “Survivor România 2021”

„Mi-a căzut foarte tare roata pe umăr și pe cap. Am amețit dintr-o dată”, a spus aceasta chiar înainte să leșine din cauza loviturii.

„Am simțit amețeală și nu mai vedeam. Eu nu știu să mă opresc”, a mai spus ea după ce și-a revenit, potrivit cancan.ro.

Citește și: Survivor România 2021. De ce își acoperă Majda, din echipa Faimoșilor mereu picioarele. Ce are de ascuns

Înainte de a începe competiția din Republica Dominicană, Majda Aboulumosha a mărturisit că a acceptat provocarea pentru a vrut să își depășească limitele. „Supraviețuitoare! Dragii mei, în curând voi pleaca din țară. Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viață, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun.

Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri. Îmi place să lucrez în echipă și simt că o să luptăm împreună ca să fie bine. Îmi doresc să simt energia voastră bună și să mă sustineți cât timp voi lupta. Îmi vor lipsi multe lucruri, dar, mai ales, familia”, a spus ea.

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter