Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, jigniți public. Reacția dură a prezentatorului TV: „Nu există țară în care haterii să fie mai hateri”

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Luni, 09 ianuarie 2023, 16:57

Mădălin Ionescu a răbufnit pe contul său de pe Facebook, după ce a fost luat la rost pe profilul de Instagram al Cristinei Șișcanu.

Soția lui Mădălin Ionescu a publicat, zilele trecute, o poză pe Instagram, în care prezentatorul TV se afla într-o piscină, îmbrăcat cu o bluză specială pentru apă. Imediat ce a fost postată, imaginea a stârnit un val de reacții răutăcioase din partea mai multor urmăritori, care au comentat despre faptul că Mădălin Ionescu a intrat îmbrăcat în piscină.

Mădălin Ionescu reacționează, după ce a fost luat la rost pe profilul de Instagram al Cristinei Șișcanu

În urma valului de reacții stârnit, Mădălin Ionescu a făcut o postare pe acest subiect. Prezentatorul TV a ținut să precizeze de ce a purtat respectiva bluză și a oferit la rândul său câteva cuvinte mai dure persoanelor care au comentat răutăcios pe profilul soției sale.

„Mă uitam peste comentariile unor femei la o postare de ieri (n.r. 3 ianuarie) a soției mele. În imagini apărem într-o piscină. Eu port o bluză speciala pentru apă. Se pare că există un public numeros în țara asta care nu a aflat că există costume pentru apă.

Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă pe Cristina că nu mi-a atras atenția să nu intru îmbrăcat în piscina. Nu știi ce să faci în fața unei asemenea revărsări de puroi mental. Să plângi, să râzi, să accepți faptul că ignoranța, primitivismul bântuie ca un strigoi prin creierele unor analfabeți din România”, a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Mădălin Ionescu: „Nu există țară în care haterii să fie mai hateri”

Prezentatorul TV mai spune în respectiva postare și că nu își dorește să generalizeze, însă consideră că astfel de reacții vin din „frustrări” personale uriașe.

„Ce mă șochează de fiecare dată e faptul că dudui isterice, lipsite de orice fel de pregătire și de calități morale își permit să emită tot felul de cretinisme pe post de adevăruri absolute. (…) Nu există țară în care haterii să fie mai hateri decât cei de la noi. Totul vine din frustrările personale uriașe: neîmpliniri amoroase, materiale, insuficiențe mentale”, a mai scris Mădălin Ionescu pe Facebook.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți de 12 ani

Mădălin Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România. Pe lânga cariera de succes pe care o are, acesta o duce foarte bine și pe plan profesional. Mădălin Ionescu este căsătorit de 12 ani cu Cristina Șișcanu și au împreună o fetiță pe care o cheamă Petra. Până să o întâlnească pe Șișcanu, Mădălin Ionescu a mai fost căsătorit cu Mihaela Coșerariu, între 1997 și 2011. Din această relație Mădălin îi are pe Filip și pe Ștefania, pe care i-a crescut alături de actuala soție.

Sursa Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter