Lora se pregătește de nuntă. Artista vrea să-și învingă teama de căsătorie, după ce a divorțat de Dan Badea

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 27 septembrie 2019, 13:51
Lora își dorește să îmbrace rochia de mireasă și să facă nunta. Artista este hotărâtă să facă pasul cel mare și să-și învingă toate temerile pe care le are cu privire la căsătorie.

Lora, în vârstă de 37 de ani, a divorțat în 2014 de actorul de comedie Dan Badea, pe care l-a acuzat de agresiune, iar de trei ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu, fostul iubit al actriței Doinița Oancea și, totodată, impresarul său. Artista se gândește și planifică marele eveniment din viața sa, mai ales că la nunta Andreei Bălan ea a fost cea care a prins buchetul de mireasă: „Hotărârea sună cam aşa: trebuie să luăm o hotărâre cu privire la data nunţii. Puţini invitaţi, dar buni. Oameni care ne-au fost alături, oameni care ne cunosc foarte bine şi oameni noi, pe care i-am cunoscut pe parcurs, dar care ne sunt trup şi suflet alături… oameni care ne dau sfaturi foarte bune… A fost mult haos pentru că nu ştiam cine să ne fie naşi. Am găsit, dar vrem mai mulţi! Avem oameni în prima linie care sunt foarte frumoşi şi îi dorim pe toţi!”, – a declarat Lora într-un interviu acordat la TV.

Lora si Ionut Ghenu

Lora a recunoscut că se teme de acest pas, având în vedere eșecul primului său mariaj, dar că se iubesc foarte mult și-și doresc să ajungă la altar și să-și învingă toate fricile: „Mi-e teamă. E normal. Mi se spune că e normal pentru că am mai încercat o dată. E normal să-mi fie frică, dar asta nu înseamnă că trebuie să repete. Nu trebuie să suporte Ionuţ fricile mele la nesfârşit… băiatul îşi doreşte foarte mult, eu îmi doresc, dar pasul ăla e…”, – a mai spus Lora.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter