Lora, la doi ani de la moartea mamei sale: „Într-o zi ne vom revedea”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 26 ianuarie 2023, 19:42

Se împlinesc doi ani de când Lora și-a pierdut mama. Cântăreața a postat pe Instagram un mesaj emoționant prin care își exprimă durerea suferită după moartea celei care i-a dat viață.

Lora a postat pe contul personal o fotografie în care apare alături de mama ei. Imaginea a fost însoțită și de un mesaj emoționant.

Lora, copleșită de durere după moartea mamei sale

Pe 26 ianuarie 2020, Lora primea o veste pe care nu și-ar fi dorit să o afle vreodată. Mama ei înceta din viață. Au urmat de atunci momente grele pentru cântăreață, mai ales că ea și mama ei aveau o relație foarte apropiată.

Astăzi, la doi ani de la decesul celei care i-a dat viață, Lora a postat o fotografie, însoțită de un mesaj, în care își exprimă durerea suferită după acest eveniment care a marcat-o.

„Într-o zi ne vom revedea să ne continuăm dansul, mami. 🖤 26.01.2020 a fost cea mai neagră zi din viața mea. Sunt întrebată des..cum se poate trece peste o astfel de durere? Nu se trece peste. Rămâne cu tine şi tu vei învăța să trăieşti ea. Sunt dureri care ne schimbă pentru totdeauna…în ce fel, depinde de noi. Acum, te rog, Îmbrățişează-ți părinții pentru mine”, a scris Lora pe Instagram.

Mama Lorei s-a stins din viață, după o perioadă de timp în care s-a luptat cu o boală nemiloasă. În cele din urmă, corpul ei a pierdut lupta cu moartea. Vestea a picat ca un trăznet pentru artistă, care a rămas înmărmurită de durere.2

Cântăreața și logodnicul ei, Ionuț Ghenu, au plecat din România

Lora își va petrece următoarele luni departe de România. Cântăreața a postat pe rețelele de socializare imagini cu locația unde a decis să se retragă pentru o perioadă. Ionuț Ghenu, logodnicul artistei o însoțește și el.

Lora (40 de ani) și-a anunțat fanii de pe internet că în următoarele trei luni a decis să stea într-o locație exotică, departe de activitatea cotidiană de la București.

Citeşte și: Lora și logodnicul ei, Ionuț Ghenu, au plecat din România, pentru 3 luni de zile: „Nu e doar vacanță”

„Bună dimineața din Bali, casa mea pentru următoarele 3 luni. Pentru persoanele sensibile la costumele de baie, acum este momentul să evitați această pagină. Dacă alegeți totuși să rămâneți, bunul simț este de preferat. O zi minunată”, a scris Lora pe contul de Facebook. Unul dintre fanii artistei a comentat la fotografia pe care aceasta a încărcat-o pe rețelele de socializare, urându-i să aibă parte de o vacanță minunată. Artista i-a răspuns menționând că se află în Bali pentru mai mult decât o vacanță. „Nu este doar o vacanță”, a replicat artista.

Sursă fotografii: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter