Schimbarea pe care a făcut-o Lora în stilul ei de viață: „Îmi place cum arăt. Am circumferința de un metru la șolduri”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 22 mai 2023, 11:11

Postul intermitent și-a făcut loc și în viața Lorei. Solista a reușit să câștige pariul cu kilogramele după ce l-a adoptat, iar acum e mulțumită de rezultate.

Postul intermitent este un model alimentar în care pur și simplu limitezi orele în care mănânci. Cele mai populare versiuni sunt 14/10, 16/8, 20/ 4 .

Lora: „Îmi place cum arăt”

“Îmi plac formele pe care le am și cum sunt acum. Îmi place cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de un metru la șolduri. Am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit”, spune Lora, conform Ciao.ro. 

Artista recunoaște că nu crede în diete, ci într-un stil de viață sănătos. “Sunt pe intermittent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață. Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des”, mai spune ea.

Cum a împărțit Lora mesele

Solista are un meniu bine structurat. În general, optează pentru produse slabe în calorii. „Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00.

Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep”, a mai povestit Lora.

Citeşte și: Ce spune Ionuț Ghenu despre presupusul conflict dintre Lora și Delia. „Mi-a scris un prieten, când eram în Bali”

Citeşte și: Ce supliment ia Lora pentru a scăpa de pofta de dulce. Vedeta nu ține o dietă strictă

Lora are intoleranță la gluten și multe probleme din această cauză

Chiar dacă are un stil de viață sănătos, problemele nu o ocolesc, iar asta pentru că vedeta are o intoleranță la gluten.

„Am o problemă mare cu glutenul. Am pățit-o la filmarea unui videoclip cu Mira. Nu mâncasem toată ziua și ultimele cadre trebuiau filmate într-o pizzeria. Am luat de două ori cu furculița paste, ca să mănânc și eu ceva înainte de ultimul cadru.

M-am umflat atât de tare încât nu mi-au mai venit hainele pe care trebuia să le port pentru videoclip. Mi-am spus: “Clar, este ceva în neregulă cu mine. Simțeam pulsul în tot corpul; ziceai că m-a bătut cineva”, și-a amintit vedeta la Radio Impuls.

Citeşte și: Lora și Ionuț Ghenu și-au amânat nunta. Care este motivul

Citeşte și: Cum arată Lora nemachiată. Solista acordă o atenție deosebită îngrijirii tenului ei

Fanii, banii și anii o fac fericită pe artistă

Lora se declară mulțumită de etapa prin care trece și recunoaște că există trei lucruri care o fac fericită. „Fanii, banii și anii. Fanii, pentru că mă iubesc necondiționat, banii, pentru că îmi amintesc cât de capabilă am fost. Dacă am o situație mai OK acum, înseamnă că am muncit și am reușit, înseamnă că a fost corect cum am gândit.

Anii, pentru că iubesc etapa asta a vieții mele, pentru că vine cu atât de multă experiență. Nu mi-am pierdut entuziasmul și curiozitatea, nu o să mi le pierd. Se pare că sunt dintr-un aluat foarte bun, mulțumesc Universului pentru asta”, precizează artista.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter