Linda Gray, celebra”Sue Ellen” din Dallas, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Cum arată în prezent

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 03 octombrie 2022, 13:11

Linda Gray, actrița celebră pentru interperetarea personajului “Sue Ellen Ewing” din serialul Dallas, a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se afla la cumpărături. Actrița a împlinit anul acesta vârsta de 82 de ani și în ultima perioadă a lipsit din atenția publicului. Linda nu a mai fost fotografiată în public de trei ani.

În urmă cu câteva zile, paparazzi au pozat-o ieșind dintr-un supermarket, cu un cărucior metalic de cumpărături în care avea fructe și o pilotă alba, pufoasă.

Linda Gray își trăiește bătrânețea în ferma pe care o deține, în Valencia, un cartier din Santa Clarita situat în județul Los Angeles, California. Vezi cum arată în prezent actrița în galeria foto de mai jos.

Anul trecut, îndrăgita actriță și-a pierdut fiul. Jeff Thrasher, fiul Lindei cu fotograful Ed Trasher, a murit în data de 23 noiembrie 2010, la vârsta de 54 de ani, din cauza leucemiei.

Linada Gray a anunțat atunci decesul în mediul online, postând pe pagina ei de Instagram următorul mesaj:

„O reamintire a vieții fiului meu Jeff. Era ființa cea mai bună, cea mai nostimă, cea mai dulce. A adus lumii atâta dragoste și era, la rândul lui, iubit de toată lumea! Sper să aibă o călătorie magică!”

Jeff Thrasher a fost realizator și producător pentru diverse proiecte televizate, precum „Junior Chef Showdown”, un show culinar unde protagonistii erau copii, „The Amazing Race Canada” și „Canada’s Smartest Person”.

Linda mai are o fiică, Kehly Sloane, de 52 de ani, tot din căsnicia cu Trasher, care a durat 21 de ani (1962 – 1983).

Linda Gray are origini românești

Interpreta personajului Sue Ellen, are origini româneşti, mama ei fiind născută în 1923, la Bucureşti, potrivit Libertatea.ro. Pe numele real Maria Kujnir-Herescu, mama lui „Sue Ellen”, cunoscută în lumea artistică drept Nadia Gray, s-a născut la Bucureşti, pe 27 noiembrie 1923, din mamă basarabeancă şi tată rus. Ea a urmat cursuri de teatru încă din adolescenţă, iar la 16 ani s-a căsătorit cu un englez, Gray, de la care a şi păstrat numele. Mama Lindei a divorţat de englez şapte ani mai târziu. Gray și Maria au avut un singur copil, pe Linda, născută în 1941.

Foto – Facebook / Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter