Cum se menține Lavinia Pîrva într-o formă fizică de zile mari: „Am un secret…”

De Unica.ro, pe

Lavinia Pîrva (37 de ani) este o femeie care mereu a atras atenția asupra sa. Chiar dacă a avut în urmă cu mulți ani probleme cu greutatea, soția lui Ștefan Bănică Jr. (53 de ani) se menține acum într-o formă fizică de invidiat. În mod evident, pentru a arăta atât de bine, cântăreața trebuie să aibă grijă la alimentație și să nu facă excese de niciun fel.

Invitată în emisiunea “Vorbește Lumea” de la Pro TV, Lavinia Pîrva a dezvăluit care este rutina sa alimentară și care este micul său secret pentru a se menține la o greutate constantă.

Am grijă ce mănânc, dar am perioade în care nu țin cont. Sunt cam pofticioasă. Nu prea mănânc seara. Ăsta ar fi un secret. Beau apă, mă gândesc, mă uit, caut lucruri, mă uit la un film, habar n-am. Știu că dacă mănânc seara e jale mare – a explicat soția lui Bănică Jr.

Lavinia a ținut să vorbească puțin și despre fiul ei și al lui Ștefan, Alexandru. Băiatul, în vârstă de 2 ani, este pretențios la mâncare:

Alexandru e foarte mofturos la mâncare. Țin foarte mult să mănânce fructe dimineața. Mai mănâncă șnițele, dar nu oriunde și oricând. Uneori îmi zicea că vrea o omletă, îi fac, dar apoi o mănânc eu pentru că nu mai vrea.

Citeşte şi: Bradley Cooper și Matt Bomer, sărut pasional în filmul „Maestro”

Citeşte şi: Ducii de Cambridge se vor muta la țară, într-o casă modestă

Citeşte şi: Cum arată Penthouse-ul în care au locuit Johnny Depp și Amber Heard

Citeşte şi: Cum a aflat Cristian Boureanu că prima soție îl înșela cu nașul lor de cununie

Laviania Pîrva, despre operațiile estetice

Artista a recunoscut în urmă cu câțiva ani că a apelat la câteva intervenții estetice pentru a fi într-o formă fizică impecabilă. Lavinia a făcut doar intervenții estetice non-invazive.

Sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!? Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că, a avea grijă de ține este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl detină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place că lumea să vadă acealasi lucru! – a scris Lavinia Pîrva pe contul său de Instagram, în urmă cu ceva timp.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter