EXCLUSIV. Laura Cosoi, despre relația cu Smiley: „Vorbim despre o altă viață, o viață de demult”

De Adelina Duinea, pe

Laura Cosoi (40 de ani) și Smiley (38 de ani) au format un cuplu timp de 5 ani. Fosta pereche s-a cunoscut în anul 2007, pe platourile de filmare ale serialului „Cu un pas înainte”. Cinci ani mai târziu, în 2012, actrița și solistul s-au despărțit.

CONȚINUT VIDEO UNICA

EXCLUSIV. Laura Cosoi, despre relația cu Smiley: „Vorbim despre o altă viață, o viață de demult”

Laura și soțul ei, Cosmin Curticăpean (45 de ani), sunt căsătoriți din august 2015. Cei doi formează un cuplu din mai 2012. Laura și Cosmin au împreună două fiice, Rita (3 ani) și Vera (1 an). Anul acesta, actrița va da naștere celui de-al treilea copil al lor, tot o fiică.

La rândul său, Smiley este tatăl unei fiice, Josephine Ana (11 luni), născută pe 9 martie 2021. Solistul formează de mai mulți ani un cuplu cu prezentatoarea TV Gina Pistol (41 de ani).

În decembrie 2021, Laura a comentat o inimioară la una dintre fotografiile lui Smiley cu fiica lui. Comentariul are peste 500 de aprecieri. Actrița ne-a spus ce părere are despre valul de reacții stârnit de acea simplă inimioară.

„Mi se pare așa și ciudat, pentru că au trecut atât de mulți ani, practic vorbim despre o altă viață, o viață de demult. Nu știu, interesul chiar nu îl înțeleg, însă e important, când doi oameni sunt adulți, la casele lor, să aibă o relație frumoasă, civilizată, de nu știu, de comunicare, până la urmă”, ne-a spus Laura Cosoi.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 9 ani de relație. Cum a fost cerută actrița în căsătorie

Ce făcea soțul Laurei Cosoi la începutul relației lor. „Absolut savuros”

Cum își împart Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sarcinile care țin de casă și copii. „E un tată foarte implicat”

Bunica Laurei Cosoi, despre relația actriței cu Smiley: „L-am cunoscut la noi pe terasă”

„Noi am fost atunci foarte iubiți ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărțit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greșită sau că a scris ceva urât despre noi, că nu avea ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înșelat”, mai declara Laura Cosoi în februarie 2021, pentru OK! Magazine.

Actrița l-a felicitat pe solist când a aflat că urma să devină tată. „Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun”, a mai spus Laura Cosoi, tot pentru OK! Magazine.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter