Kinga Varga: “Mă identific cu tot ce fac, e amprenta mea”

De Viva.ro, pe

Kinga Varga a ales să lucreze aproape exclusiv tricotaje, iubeşte culorile şi a realizat ţinutele pentru reprezentanta României la Miss Universe 2013.Cat de tare te-a afectat ratarea calificarilor de la Campionatul Mondial 2014? Cum faci sa treci peste aceste momente dificile?
Eşti cunoscută drept singurul designer român de tricotaje. Cum ai ales această nişă şi cum crezi că ai schimbat percepţia femeilor din România despre tricotaje?
Îmi face plăcere să văd că femeile îşi schimbă gustul şi devin mai sofistica¬te, chiar şi la noi. Duc o muncă de informare prin texturile folosite de mine, iar rezultatele mă bucură.
Rochiile pe care le fac sunt din materia¬le cu aspect de voal, dar este vorba, de fapt, de un tricot foarte fin. Acesta poate fi şi creponat, iar surpriza este că poţi purta rochia fără s-o calci vreodată! Fac şi rochii de mătase, în combinaţii de organza împletită sau alt fel de inserţii care înnobilează o ţinută, aşa că oricând există opţiuni pentru orice fel de dorinţă a femeii care se îmbracă de la Kinga Varga.
Care sunt valorile pe care se axează brandul Kinga Varga?
Autenticitate, bucuria culorii, femini¬tate, seducţie.
Citeşte restul interviului cu Kinga Varga pe Viva.ro
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter