Kassandra, fiica adoptată de fostul fotbalist Iosif Rotariu, se confruntă cu dureri mari după cele 53 de operații. „Sunt supărat. Nu e ușor!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 17:32

O mai țineți minte pe Kassandra, fata schingiuită de propria bunică în copilărie al cărui destin s-a schimbat complet când fostul fotbalist Iosif Rotariu și soția sa, Dana, au decis să o adopte?

Se întâmpla în 2009, când familia Rotariu a adoptat o fetiță, atunci în vârstă de patru ani, care a fost bătută cu bestialitate și arsă cu acid sulfuric și cu țigara aprinsă pe corp de bunica ei. Kassandra a suferit până acum 53 de intervenții medicale la nivelul picioarelor, după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă ce distruge sistemul osos – osteomielită.

Afecțiunea se caracterizează prin diverse infecții care duc la distrugerea țesutului articulațiilor. Lăsând la o parte problemele de sănătate, tânăra studiat la “Liceul Teoretic William Shakespeare”, una dintre unitățile de învățământ de top din Timișoara și a avut rezultate excepționale la școală.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată astăzi Kassandra Rotariu!

Citeşte şi: Kassandra Rotariu, tânăra care a suferit 49 de operații până la 15 ani, aleasă șefa clasei într-un liceu de top

Kassandrei îi place foarte mult la liceu. A intrat pe baza notei de la atestat (n.r. Cambridge), a luat zece, știe engleza foarte bine. Acum face două săptămâni online, apoi va merge la școală. Îi place româna, scrie chiar și poezii. Se înțelege foarte bine cu colegii și cu domnii profesori, s-a adaptat rapid. A fost numită șefa clasei de către colegii ei pentru că are inițiative de organizare, se implică. Încă nu a luat note, dar îi place să învețe. Ne bucurăm că a intrat la acest liceu – a declarat Iosif Rotariu, acum ceva timp, pentru click.ro.

Kassandra a împlinit 18 ani pe 21 aprilie și cu acest prilej, părintii i-au organizat acasă o petrecere unde au fost invitate toate prietenele ei.

„Pe 21 aprilie a fost ziua ei de naștere. A împlinit 18 ani, de acum este majoră. I-am organizat împreună cu soția o zi festivă acasă unde și-a chemat vreo 10/11 prietene/ colege. A fost frumos, au râs, au glumit acolo ele între ele. Noi i-am cumpărat de ziua ei de naștere un buchet de flori cadou și îi mai cumpărăm pe parcurs ce are ea nevoie” – a declarat recent fostul fotbalist.

„Sunt supărat că o dor foarte tare oasele!”

Din păcate, fata încă se mai luptă cu boala care o macină de atâția ani. Iar tatăl ei adoptiv spune că o dor foarte tare oasele. Kassandra va mai fi supusă și altor intervenții medicale, în funcție de recomandările medicilor.

Citeşte şi: Kassandra, fetița otrăvită cu acid şi arsă cu ţigara, a făcut a 44-a operație!

„Nu știu când urmează următoare operație pentru Kassandra, așteptăm și noi. Până atunci merge la școală, are rezultate bune și-a făcut și prietene. Nu am treabă cu ea. Este o fata cuminte și tare sociabilă și respectă pe toți cei din jurul ei.

Însă, sunt supărat că o dor foarte tare oasele de la atâtea operații vă dați seama că nu este ușor. Seara, în fiecare seară, îi fac masaj și am cumpărat de la farmacie un unguent antiinflamator să îi mai calmeze durerea” – a mai precizat Iosif Rotariu pentru sursa amintită mai sus.

În luna aprilie, Kassandra a fost premiată în cadrul Galei Promisiunea 2023 pentru puterea ei extraordinară de a depăși greutățile la care a fost supusă de-a lungul anilor, notează sport.ro.

Kassandra Rotariu își dorește să studieze în Franța, unde merge des și pentru controale medicale și analize.

Citeşte şi: Cătălin Măruță s-a programat la doctor pentru o operație. Ce a pățit prezentatorul TV: „Li se întâmplă doar sportivilor de performanță”

„Ea ar vrea să meargă în Franța, unde toate controalele medicale și analizele le face la Strasbourg. S-a atașat mult de o familie de acolo, a învățat și franceză, engleză vorbește foarte bine. Vrea să schimbe mediul, vrea să meargă undeva unde lumea o tratează ca pe o fată necunoscută, vrea s-o ia de la 0. Vrea să meargă afară și cu siguranță va reuși, e foarte conștiincioasă, învață foarte bine și își dorește acest lucru, să plece afară.” – a declarat Iosif Rotariu, în vara lui 2022, pentru aceeași sursă.

Iosif și Dana Rotariu mai au un copil înfiat, Cristinel, în vârstă de 19 ani, care suferă de diabet. De asemenea, ei au și doi copii naturali, Roberto și Romina, care acum sunt mari, la casele lor.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter