Kaia Gerber și Jacob Elordi s-au despărțit după un an de relație

De Unica.ro, pe

Kaia Gerber (20 de ani), fiica supermodelului Cindy Crawford (55 de ani), și actorul Jacob Elordi (24 de ani) s-au despărțit după un an de relație. Despărțirea a fost confirmată de o sursă pentru In Touch. Potrivit respectivei surse, Kaia și Jacob au avut o despărțire „amiabilă”.

Kaia Gerber și Jacob Elordi s-au despărțit după un an de relație

Perechea a pus punct relației din cauza „programelor conflictuale”, Kaia și Jacob petrecând foarte puțin timp unul cu celălalt. „Nimeni nu suferă”, a mai spus sursa. Modelul și actorul au fost fotografiați prima oară împreună în septembrie 2020, luând cina la Nobu, în Malibu. Ulterior, fostul cuplu a fost fotografiat ținându-se de mână pe străzile din New York.

Luna următoare, Kaia și Jacob au mers în vacanță alături de părinții modelului, Cindy Crawford și Rande Gerber (59 de ani). Tot în octombrie, Kaia și Jacob au fost fotografiați sărutându-se pentru prima oară. „Kaia se distrează cu Jacob. Familia ei îl vede ca pe un comediant și ca pe o gură de aer proaspăt”, spunea o altă sursă la vremea aceea.

Și-au confirmat relația în mediul online în noiembrie 2020, publicând o fotografie surprinsă de Halloween. În imagine, fostul cuplu apare costumat în Elvis și Priscilla Presley.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Colleen Ballinger a născut gemeni prematur. „Sunt ok, copiii sunt ok”

Adele și iubitul ei s-au logodit? Cum a fost fotografiată solista

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Solistul a fost acuzat că a lovit-o pe mama modelului

În aprilie 2021, o sursă mai declara: „Nu se grăbesc să transforme relația în ceva serios cum ar fi o logodnă. Sunt tineri și vor să experimenteze viața împreună. Sunt iubiți, dar și cei buni prieteni. Sunt mereu împreună când nu au angajamente profesionale. Este o nebunie cât de multe au în comun. Parcă Universul i-a adus împreună”.

„Părinții lui Kaia îl adoră pe Jacob și cred că ei se potrivesc grozav. Și prietenii ei îl plac”, a completat sursa. În vara anului 2021, Kaia a spus despre Jacob: „Să pot fi cu cineva în care am încredere, când niciunul nu vrea ceva de la celălalt, să am o relație sigură și stabilă mi-a deschis ochii în privința posibilităților iubirii și asupra iubirii necondiționate”.

Din octombrie 2019 până în ianuarie 2020, Kaia a format un cuplu cu comediantul Pete Davidson (28 de ani). Anterior relației cu modelul, Jacob a format un cuplu cu actrița Joey King (22 de ani), din 2017 până în 2018, și cu actrița Zendaya (25 de ani), în 2020.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter