EXCLUSIV! Jorge, despre muzică și secretul fericirii în cuplu: „Când am ajuns la hotel, am avut parte de ceva ce nu experimentasem până atunci…”

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Marți, 15 martie 2022, 15:20

Jorge este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români. Talentul și versatilitatea lui l-au propulsat în inimile românilor.

Ne-a cucerit, de-a lungul timpului, cu personalitatea caldă, talentul muzical, afinitatea pentru dans și capacitățile actoricești. Jorge este pachetul complet, iar la 39 de ani, este un bărbat împlinit. Este căsătorit cu frumoasa Ramona Prodea, în vârstă de 49 de ani, și este un tată model. Are doi copii, pe Karina (din prima căsnicie) și pe David, din căsnicia cu Ramona.

Jorge nu a lăsat însă deoparte pasiunea pentru muzică. Recent, el a lansat piesa „Insomniac”, pentru care a filmat și un videoclip spectaculos. El consideră că piesa vorbește despre acel roller-coaster de emoții pe care îl aduc relațiile moderne. Cu această ocazie, Jorge ne-a oferit un interviu exclusiv.

„Este o melodie de dragoste în care eu recunosc că fără ea nu pot să respir”, a spus Jorge despre noua piesă. „Cred că noi, bărbații, uneori nu prea ne găsim cuvintele atunci când iubim pe cineva. Și e bine să le spunem”. 

Citește și: Delia, schimbare interesantă de look. „Este bine că măcar se duce repede!”

Citește și: EXCLUSIV. Roxana Ciuhulescu, din intimitatea relației de cuplu. Cum o alintă și cum o surprinde soțul ei

Citește și: EXCLUSIV. De ce nu vorbește Corina Caragea niciodată despre relația ei

Citește și: EXCLUSIV. Ramona Păun, prezentatoarea știrilor de la Pro TV, dezvăluiri din adolescență: „Familia a crezut că fac cea mai mare greșeală!”

Când l-am întrebat care sunt cele mai mari provocări ale relațiilor moderne despre care vorbește piesa, el a răspuns: „Loialitatea și încrederea în sine și în partener. Mă uit la adolescenții de azi și îmi dau seama că pentru ei, relațiile au alte semnificații. Majoritatea se plictisesc repede, schimbă des partenerii, e o altă mentalitate, pe care o respect și încerc să o înțeleg”. 

Ținând cont că piesa vorbește atât de mult despre iubire, am vrut să aflăm de la Jorge mai multe detalii de culise cu privire la relația dintre el și Ramona. El ne-a povestit cu umor despre cel mai reușit date night pe care l-au avut împreună: „Acum două luni am fost în Paris și a fost o surpriză pentru soția mea. Am dus-o la restaurantul ei preferat și noaptea, când am ajuns la hotel, am avut parte de ceva ce nu experimentasem până atunci. Am adormit (râde)”.

În ceea ce privește discuțiile „aprinse” din cuplu, artistul a recunoscut că cedează adeseori, pentru că argumentele soției sunt prea bune. „Amândoi suntem puternici în argumente și ce mi se pare tare, atunci când simt că am argumentul perfect și îl spun, vine cu o super replică și mă lasă mască. De multe ori, ca un cocoș puternic ce sunt, cedez (zâmbește).

Foto – PR & Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter