EXCLUSIV! Jorge, discuție sinceră despre depresie: „Primul pas e să descoperi și să accepți că ești în depresie”

De Bianca Prangate, pe

Îndrăgitul artist Jorge nu s-a sfiit niciodată să fie sincer cu fanii lui despre ce se întâmplă în viața sa.

Jorge este un artist care nu se teme să arate că este, înainte de toate, om. La 39 de ani, el este un artist dedicat, un soț loial și un tată iubitor. Este căsătorit cu Ramona Prodea și are doi copii: pe Karina (din prima lui căsnicie) și pe David (din căsnicia cu Ramona).

Recent, el a lansat piesa „Insomniac”, pentru care a filmat și un videoclip de neuitat. El a spus că piesa vorbește despre acel roller-coaster de emoții pe care îl aduc relațiile moderne. Cu acest prilej, Jorge ne-a oferit un interviu exclusiv. „Este o melodie de dragoste în care eu recunosc că fără ea nu pot să respir”, a spus Jorge despre noua piesă.

Când l-am întrebat dacă există vreun lucru pe care își dorește mult să îl facă, dar nu a reușit până acum, el a recunoscut că o dorință de care puțini oameni știu este aceea de a pilota avioane.

Citește și: Cum se simte ADDA de când a început tratamentul pentru Borelioză: „Iau 26 de pastile pe zi. Urmează 80 de injecții”

Citește și: Actorul Mihai Călin, gazdă pentru o familie din Ucraina

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, pe mâinile medicilor la „Survivor România”. „Am avut o săptămână destul de dificilă”

Citește și: Rachel Zegler, protagonista din filmul „West Side Story”, nominalizat la Oscar în 7 categorii, nu a fost invitată la ceremonie

„Mi-am dorit mereu să pilotez avioane”, a recunoscut el. „Încă nu mi-am făcut timp pentru asta și mi-ar plăcea mult. Cred că sperie examenele. Probabil că dacă voi avea un impuls major, o să îmi vină ușor să fac școala de pilotaj”.

Jorge este sincer cu privire la provocările pe care le întâlnește în viață, demonstrând importanța de a recunoaște problemele întâlnite pe parcurs și a cere ajutor când este nevoie. Acum mai mulți ani, el s-a confruntat cu un episod de depresie, peste care a trecut cu bine. În condițiile în care vremurile actuale sunt stresante pentru mulți oameni, l-am întrebat care sunt trucurile lui pentru a-și menține sănătatea psihică.

El a răspuns: „Orice persoană are modalități individuale de a ieși dintr-o așa numită stare, supărare sau chiar și depresie. Nu sunt în măsură să dau sfaturi în niciun domeniu, pentru că fiecare e liber să facă ce vrea, însă, o recomandare prietenească este să ceară ajutorul unui profesionist în domeniu. Primul pas e să descoperi și să accepți că ești în depresie și al doilea pas este să te duci la psiholog. E simplu”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter