Jorge are ruptură de menisc după accidentarea la Survivor, dar pleacă în vacanță. Ce spune artistul despre intervenția chirurgicală

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 14 februarie 2023, 18:01

Jorge s-a accidentat grav în Republica Dominicană, la Survivor, și a fost nevoit să își oprească toate activitățile în așteptarea operației care se apropie, dar se simte pregătit să plece cu familia în vacanță. Artistul are ruptură de menisc și, după intervenția chirurgicală pe care urmează să o bifeze, cinci săptămâni trebuie să meargă cu ajutorul cârjelor.

Chiar și așa, Jorge consideră că această experiență nu poate fi întrecută de nimic și nu are niciun regret.

Jorge are ruptură de menisc și trebuie să treacă printr-o intervenție chirurgicală

“Medicul mi-a spus că am doar o ruptură de menisc, așa arată și cele trei RMN-uri pe care le-am făcut și în Dominicană, și aici în țară. Urmează să mă operez la finalul lui februarie, după care urmează cinci săptămâni de recuperare, în care va trebui să nu calc deloc în picior și să merg doar cu cârje. Apoi, urmează o recuperare înceată timp de 3 luni. Am stat o lună la Survivor… 3 luni recuperare acasă (râde).

Bilanțul arată pe minus, dacă stau să mă gândesc la perioade. Însă tot sunt recunoscător și fericit pentru tot ce mi s-a întâmplat, n-aș schimba cu absolut nimic această experiență. Așa cum a venit, sunt binecuvântat pentru tot ce s-a întâmplat. Sunt sigur că o să fac față operației. Este doar o intervenție la menisc, nu este ceva foarte grav. Bine că s-a întâmplat doar atât”, a mărturisit artistul pentru Ciao.ro.

“Revenirea a fost fabuloasă. Dragostea familiei a fost la cote pe care nu le-am întâlnit până acum”

Citește și: Jorge, primul interviu după ce a părăsit Survivor 2023: „Aveam o oarecare pică pe Remus”. Faimosul spune ce nu s-a văzut la TV / Exclusiv

Jorge povestește că a fost primit cu căldură acasă, iar acum se pregătește să plece cu familia în vacanță.

“Revenirea a fost fabuloasă. Dragostea familiei a fost la cote pe care nu le-am întâlnit până acum. Privirile lor, lacrimile, fericirea… absolut tot a arătat că experiența asta a meritat din plin, chiar dacă a fost doar o lună. O lună poate fi mult sau puțin. Pentru copiii mei sigur a fost mult. Însă lucrul pe care mi l-am dorit a fost să plec într-o vacanță cu familia.

Acesta a fost primul lucru pe care l-am făcut în momentul în care am intrat în contact cu soția mea, am zis: „Unde plecăm în vacanță? Când? Hai mai repede!” Chiar dacă sunt în cârje sau pot să calc foarte puțin, hai să plecăm câteva zile cu copiii, ca să petrecem toți timp împreună, să povestim, să ne conectăm și să ne îmbrățișăm mereu o perioadă de timp”, a mai spus el.

Jorge, nouă ani de mariaj cu Ramona Prodea

Jorge admite că lângă Ramona Prodea și-a găsit echilibrul, dar recunoaște că i-a fost infidel jumătăţii sale.

„Înainte să ne căsătorim am trecut peste un hop destul de important. Relaţia noastră a fost zbuciumată.  A trecut de la divorţul meu la împăcări şi despărţiri. Am stat şi împreună, şi separat. S-au întâmplat şi multe în perioada aia. Am fost şi prins, dacă vreţi să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!… O perioadă nu ne-am văzut, câteva zile nu mi-a răspuns la telefon, iar apoi m-am dus peste ea”, mărturisea Jorge la matinalul de la PROFM.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter