Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose Depp, fără sutien pe străzile din New York

De Unica.ro, pe

Johnny Depp (57 de ani) și fosta lui parteneră de viață, actrița și cântăreața de origine franceză Vanessa Paradis (48 de ani), au împreună doi copii. O fiică și un fiu, Lily-Rose Depp, în vârstă de 21 de ani, și, respectiv, John „Jack” Christopher Depp III, în vârstă de 18 ani. Cuplul s-a despărțit în anul 2012.

Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose Depp, fără sutien pe străzile din New York

De curând, Lily-Rose Depp a fost fotografiată de către paparazzi plimbându-se pe străzile din New York fără sutien. Ipostaza nu este una surprinzătoare, Lily având o carieră înfloritoare în modelling și film. Datorită mediului în care a crescut și s-a maturizat, actrița este extrem de dezinvoltă.

Fiindcă părinții ei sunt separați, Lily își împarte timpul între Los Angeles, SUA, unde locuiește Johnny Depp, și Paris, Franța, unde locuiește Vanessa Paradis. Între timp, tânără călătorește peste tot în lume datorită jobului ei.

În imaginile surprinse de paparazzi, Lily poartă o pereche de pantaloni de trening albaștri, teniși albi, o bluză mulată albă, o poșetă și o mască de protecție, ambele negre.

Lily le-a călcat pe urme celebrilor săi părinți, devenind încă din adolescență model și actriță. Și-a făcut debutul în film în anul 2014, în pelicula Tusk. Și-a continuat cariera în actorie jucând în producțiile The Dancer (2016), Planetarium (2016) și The King (2019).

Lily a fost nominalizată pentru două Premii César pentru cea mai promițătoare actriță pentru performanțele din filmele The Dancer (2016) și A Faithful Man (2018). În prezent, Lily este cea mai tânără ambasadoare a brandului de lux Chanel. De asemenea, Lily a apărut pe coperta revistei Vogue din SUA, Marea Britanie, Japonia, Rusia, Korea și Australia.

Citește și:

L-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea? „Suntem în continuare în proces de divorț”

„Bebelușa” Cristina Ștefan, detalii despre a doua sarcină: „Simt totul mult mai intens”

Prima imagine cu gemenii Alinei Laufer. „Prima noastră ieșire” Vedeta a născut prematur

Lily a filmat în ultimii ani trei noi proiecte, Voyagers, Silent Night și Dreamland. „Multe lucruri se schimbă, deci nu știu ce va fi lansat când, dar sunt extrem de încântată de toate cele trei proiecte. Îmi sunt toate aproape de inimă. Iubesc ceea ce fac”, spunea Lily pentru Vogue, în octombrie 2020.

În același interviu, întrebată ce i-a dat speranță în timpul pandemiei, Lily a mai spus: „Puterea, solidaritatea și simțul comunității care au răsărit din pricina acestei perioade mi-au dat speranță. Am trecut prin asta împreună, deși nu puteam fi fizic unii alături de ceilalți.

Creativitatea noastră nu a dispărut, nici dorința noastră de a ne conecta. Am găsit căi noi pentru a rezolva diverse lucruri. Îmi dă speranță și să-mi văd generația motivată să schimbe lumea. Văd cum oamenii se încurajează unii pe ceilalți să voteze, să iasă și să ia acțiune din punct de vedere politic. Asta este important”.

Voyagers este prima producție SF realizată de actriță și a fost filmată în România. Pelicula este regizată de Neil Burger și îi mai are în distribuție pe actorii Colin Farrell, Tye Sheridan și Fionn Whitehead. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, deși ar fi trebuit să se lanseze în 2020, pelicula a apărut în cinematografe pe 9 aprilie 2021.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter