Johnny Depp, în pat cu două blonde. Nu, nu este scenariu de film

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 15 noiembrie 2017, 13:36
Fanii lui Johnny Depp sunt în extaz după ce au savurat imaginile cu celebrul actor la bustul gol, iubindu-se desfrânat cu două blonde.

Daca vă imaginați că este vorba de un scenariu de film, iată că nu-i nici pe departe așa, însă nici imagini surprinse de paparazzi nu sunt. Este vorba de cel mai nou videoclip al lui Marilyn Manson în care “piratul din Caraibe” a acceptat să fie “special guest”.

Johhny Depp

Piesa Kill4Me a controversatului artist Marilyn Manson are un videoclip destul de deochiat în care rolul principal îi aparține lui Johnny Depp. Scenele fierbinți în care actorul apare pe jumătate gol și mimează un menage a trois par desprinse din filmele pentru adulți și încing imaginația oricărui privitor.

Johhny Depp

La 53 de ani, Johnny Depp se menține foarte bine și rămâne în topul celor mai sexy actori de la Hollywood. Prietenia de peste 20 de ani pe care o are cu Marilyn Manson, dar și scenariul greu de refuzat l-au făcut pe îndrăgitul actor să nu stea mult pe gânduri până să accepte acest rol. În plus, compania este de departe una excepțională, cele două blonde fiind Bailee Cowperthwaite și Jocelyn Binder, două modele senzuale cu forme atrăgătoare.

Citește și – Johnny Depp, vizite nocturne în vila Angelinei Jolie. Copiii actriței îi spun „tata Johnny”

Citește și – Fiica lui Johnny Depp a suferit de anorexie

Sursă foto: Hepta, captura video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter