Jador, eliminat de la „Survivor România” 2021 din cauza problemelor medicale

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 aprilie 2021, 11:41
După Cătălin Moroșanu, și Jador, unul dintre favoriții publicului, a părăsit competiția „Survivor România” 2021 din cauza unor probleme medicale.

Jador, unul dintre cei mai apreciați membri ai echipei Faimoșilor, s-a accidentat grav la genunchi și o perioadă a stat spitalizat, pentru recuperare. Acesta nu a mai primit acceptul medicului de a reveni în competiție. Astfel, Consiliul de urgență, care s-a întrunit joi seară, 22 aprilie, a luat decizia să-l elimine pe artist de la „Survivor România” 2021, potrivit Libertatea.ro.

Citește și: Când vor publica Smiley și Gina Pistol imagini cu chipul fiicei lor

O femeie refuză să-și radă mustața și să se penseze. Care este motivul

Un cântăreț american a dezvăluit că este femeie transgender

Barby Kelly, fosta componentă a trupei The Kelly Family, a murit la 45 de ani

Mesajul lui Jador după ce a fost eliminat de la „Survivor România” 2021

„Mulțumesc Kanal d că m-ați invitat la acest show. Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii.

Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador. Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă.

M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a spus Jador după eliminare.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter