Iubita lui Ianis Hagi, implicată într-un accident rutier în Scoția

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 septembrie 2021, 09:33

Ianis Hagi (22 de ani) i-a călcat pe urme celebrului său tată, Gheorghe Hagi (56 de ani), în prezent fiind mijlocașul echipei Rangers FC, club de fotbal din Glasgow, Scoția.

Iubita lui Ianis Hagi, implicată într-un accident rutier în Scoția

Ianis formează de în jur de doi ani un cuplu cu o tânără numită Elena Tănase. Elena este din Constanța și are origini aromâne, la fel ca Ianis. Potrivit The Scottish Sun, Elena a produs un accident rutier pe autostrada M8. Tânăra în vârstă de 22 de ani se afla la volanul unui automobil Porsche neasigurat.

În accident au fost implicate patru mașini. „Sâmbătă, 21 august, în jurul orei 21:00, poliția a fost chemată la locul unui accident rutier cu patru vehicule de pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului și a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracțiuni rutiere”, au declarat autoritățile scoțiene.

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, declara Ianis Hagi în primăvara anului acesta, pentru Digi Sport.

Citește și:

Când și unde va avea loc nunta Simonei Halep. Ilie Năstase a dezvăluit data și orașul

Videoclip adorabil cu fiica Andreei Esca din copilărie. Alexia Eram a împlinit 21 de ani

Când și unde va avea loc nunta Simonei Halep. Ilie Năstase a dezvăluit data și orașul

În prezent, sportivul se află în cantonamentul echipei naționale. România va juca joi, 2 septembrie 2021, în Islanda, în preliminariile CM 2022. Fotbalistul român este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 6 milioane de euro, o sumă foarte apropiată de cea pretinsă de Rangers în schimbul său. Printre celelalte echipe interesate de Ianis se numără Istanbul Basaksehir și Lazio.

Gheorghe Hagi și soția lui, Marilena Vlahbei, mai au împreună o fiică, Kira Hagi, în vârstă de 25 de ani. Spre deosebire de fratele ei mai mic, Kira activează într-un cu totul alt domeniu, cel artistic. Pasionată de teatru, Kira a studiat actoria în Statele Unite ale Americii.

La sfârșitul anului 2018, tânăra a fost protagonista piesei de teatru Martha. Povestea romanțată a unei prințese, iar în 2019 a apărut în filmul Între chin și amin, care prezintă dura realitate a fenomenului reeducării de la Pitești.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter