Irisha, eliminată de la Survivor România. Ce mesaj a transmis

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 10 mai 2021, 13:36
Irisha a fost eliminată de la Survivor România 2021. După ce a aflat că va părăsi competiția, Irina Ceban a declarat că aventura din Republica Dominicană a fost experiența vieții ei. 

În cursa pentru eliminare de ieri, 9 mai, au intrat Irisha și Elena Marin de la Faimoși, alături de Sorin Pușcașu și Bogdan Urucu, de la Războinici. Irisha, pe numele său real Irina Ceban, a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a fost eliminată de la Survivor România 2021. După ce a aflat că va părăsi concursul, aceasta a făcut și primele declarații.

„S-a terminat, îmi pare rău pentru că aveam chestii de demonstrat pe traseu. Din punct de vedere social nu a fost să fie, nu ne-am înțeles, nu am rezonat la glume, la felul nostru de a fi. Am crescut în lumi diferite, gândim diferit. Le-am zis băieților că orice ar fi îmi sunteți dragi. Survivor este experiența vieții mele.

Nu am crezut că pot fi copilul junglei, să trăiesc cu reptile și insecte. Este cel mai tare proiect din viața mea. Sunt foarte fericită că am făcut parte din acest proiect, îmi pare rău că plec acasă, dar asta e. O să le povestesc tuturor că Survivor este un proiect deosebit, afli lucruri noi despre tine. E altceva”, a declarat Irisha, înainte să plece de la Survivor România, potrivit kanald.ro.

Irisha crede că propunerea pentru eliminare a fost una strategică

Irisha a susținut că cei care au votat-o au făcut-o strategic, pe criterii sociale și nu pentru competențele sportive.

„„S-a votat greșit. Băieții spuneau că se va vota strict sportiv, lucrurile s-au schimbat și nu dau dovadă de verticalitate. Își schimbă pe parcurs părerea. În echipa continuă răutatea, luarea peste picior, jignirile la adresa fetelor. Lupt în numele femeilor care rămân și celor care vor ieși. Încerc să fac tot posibilul.

Mi-am luat o grămadă de jigniri că i-am luat apărarea Elenei și lui Culiță, Zanni și Sebastian. Au început să vină persoane noi în competiție să inducă păreri ca ulterior să fiu votată. Motivul trebuia să fie sportiv. Nu mă pot lupta. Sper să publicul să mă susțină și să rămân”, a declarat Irisha înainte de eliminare.

Sursă foto: Instagram

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter