Irina Mohora a născut cel de-al doilea copil. Prima fotografie cu fetița prezentatoarei de la TVR

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 august 2021, 15:50

Actrița și prezentatoarea de la TVR Irina Mohora (36 de ani) a adus pe lume cel de-al doilea copil. Vedeta de televiziune a născut o fetiță, pe nume Zara Elena, și a postat postat în mediul online primele fotografii cu micuța.

“Cât de minunată este viața acum că tu ai venit pe lume, Zara Elena” – a scris Irina, pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu bebelușul.

Vedeta TV povestea în urmă cu câteva luni că a avut o sarcină ușoară și se declara extrem de fericită că va naște o fetiță. Irina și soțul ei, omul de afaceri Marius Badea, mai au împreună un băiat, Zian, în vârstă de cinci ani.

Irina Mohora a născut cel de-al doilea copil. Prima fotografie cu fetița prezentatoarei de la TVR

„E o bucurie că în familia noastră va veni o fetiță. Cel mai entuziasmat e Zian, frățiorul ei. Are un comportament aparte, sunt topită după el, e absolut fascinant. Mereu mă întreabă și e extrem de nerăbdător să fie frate mai mare, mă uimește. Sarcina aceasta a fost total diferită de cealaltă. Nu e grea. De data aceasta, în primele 3 luni am avut acele indispoziții specifice, grețuri, lipsa de energie, somnolența. Mie nu-mi plac dulciurile, dar singurul lucru cu care îmi trecea greața era ciocolata.

Când am trecut de primul trimestru, lucrurile au revenit la normal. Sunt activă, prioritatea mea e emisiunea pentru copii, 1,2,3 și afli tot ce vrei, inspirată de fiul meu. Îmi doresc să fiu activă până în luna a opta. Înot, e sănătos. Fac plimbări, mă joc cu Zian în parc”, a povestit Irina, în primăvara acestui an.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Irina Mohora și cariera sa în televiziune

Irina a debutat ca reporter la TVR 2, în emisiunea “Tonomatul DP2”, prezentată de Cătălin Măruță. A urmat apoi să cocheteze cu actoria, fiind distribuită în serialul “Secretul Mariei”, dar spune că preferă mai mult televiziunea.

“M-au chemat într-o vară să dau o probă pentru acest proiect (n.r. – Secretul Mariei). După trei luni am luat castingul și am trecut de la omul de televiziune abia în formare, să spunem, la un actor amator. Așa mi-am dat seama cât de diferite sunt aceste două posturi. Și mi-am dovedit că mai mult mi se potrivește să fiu om de televiziune și nu actor. Cred că, pentru a fi actor, trebuie să ai studii, în schimb, microbul televiziunii mă prinsese deja. Și după această experiență extraordinară, unde am legat prietenii și am cunoscut oameni fantastici, m-am întors în televiziune. Mie mi-a plăcut în televiziune și, ușor-ușor, am început să mă formez. Am fost redactor, reporter, realizator, prezentator și iată-mă acum și în postura de producător al propriului program”, spunea Irina în noiembrie 2020.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter