Irina Deaconescu este însărcinată cu al doilea copil! „Bebe nr. 2”

De Adelina Duinea, pe

Irina Deaconescu (23 de ani) și Cristi Manea (24 de ani) vor deveni părinți pentru a doua oară. În mediul online, Irina a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Perechea mai are o fiică, Victoria, în vârstă de 1 an. Creatoarea de conținut a devenit mamă pentru prima oară pe 17 octombrie 2020, la doar 22 de ani.

Irina Deaconescu este însărcinată cu al doilea copil!

Recent, pe Instagram, Irina a dezvăluit că Victoria va mai avea un frate sau o soră. „2+1=4 🤷🏻‍♀️🤰🏻 Nici anul acesta nu ne înțelegem cu matematica”, a scris tânăra în descrierea mai multor fotografii. „Wooow! Felicitări ❤️❤️❤️”, a comentat Adelina Pestrițu (34 de ani). „Baby no. 2 loading… 💕”, a scris și Cristi Manea pe Instagram.

„Congratssss 😍 oh my!; ❤️ felicităăăăăări!!!!; Felicitări! ❤️; Băiiiiii, am vrut să zic! ❤️ Doamne ajută-vă!!! 🙏🏼; YAAAAAAAY! FINALLY!!!!! 🤍; Nu creed!!! Congrats!! ❤️”, au mai comentat Alina Ceușan (29 de ani), JO (27 de ani), Nicole Cherry (23 de ani), Vlăduța Lupău (30 de ani), Antonia (32 de ani) și Carmen Grebenișan (29 de ani), la postarea Irinei.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Lavinia Pîrva, pregătită să devină mamă din nou? „Văd femei cu doi, trei copii”

Cristina Șișcanu, urare emoționantă pentru aniversarea de 18 ani a fiului lui Mădălin Ionescu

Actrița Michaela Prosan a născut. Prima imagine cu bebelușul

Anca Ciota este însărcinată! „Totul s-a întâmplat neașteptat de repede!”

„WOW. Eu asta nu pot să cred… serios. Pur și simplu ești o eroină. Mă gândesc la tine și nu am cuvinte. Felicitări! Îți urez multă liniște. Din toate părțile!!!! Și iubire necondiționată din partea celor dragi. Ești wow. 😳🤍”, a comentat și Marisa Paloma (23 de ani), devenită mamă pentru prima oară cu doar câteva zile în urmă.

„Dintotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără si se pare că s-a întâmplat mai repede decât mă așteptam. Sunt de părere că nimeni nu este pregătit pentru provocările care vin la pachet cu viața de părinte, indiferent de vârstă. Totul se învață pe parcurs. Am anumite frici, dar sunt sigură că viața mea o să se schimbe în bine. O să creștem frumos împreună”, declara Irina Deaconescu în ediția din august 2020 a revistei Elle România.

Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au logodit în august 2020, pe litoral. „O să fiu wifey 🥺💍”, a scris Irina atunci în mediul online.

Foto: Instagram/Adalbert Dohotariu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter