Irina Deaconescu, de urgență cu fiica la spital. „Avea nasul plin, plin de sânge”

De Unica.ro, pe

Irina Deaconescu (23 de ani) a ajuns seara trecută cu fiica la Urgențe. Vloggerița va deveni mamă pentru a doua oară în doar o săptămână. Și de această dată, Irina și jucătorul de fotbal Cristi Manea (24 de ani) vor avea o fiică.

Irina Deaconescu, de urgență cu fiica la spital. „Avea nasul plin, plin de sânge”

„Din păcate, am ajuns la spital azi-noapte cu Victoria. Pe la 01:00 m-am trezit să îi dau apă și câteva secunde mai târziu avea nasul plin, plin de sânge care nu se mai oprea, curgea din ambele nări. Încă nu știm motivul”, a scris Irina Deaconescu în mediul online.

„Am chemat Salvarea și ne-au internat pentru că au trecut prea multe zile în care Victoria nu a mâncat și nu s-a hidratat. De asemenea, chiar dacă am făcut testul de gripă, nu te internează la clinică dacă ai gripă sau COVID-19. Cred că este o informație pe care trebuie să o știți în cazul în care v-ați afla vreodată în postura noastră. Doamne-ajută!”, a încheiat.

„Am lipsit de pe aceste meleaguri după ce am luat o răceală de toată frumusețea de la Victoria. Sunt în stare de legumă. Am avut multă treabă și n-am vlagă să mă ridic din pat. Toată povestea cu răceala a ales să se sincronizeze perfect cu durerile de burtă, bazin, spate. Iar mă mișc ca un pinguin. Mai am două săptămâni și nasc”, mai explica Irina Deaconescu zilele trecute.

„După cum știți, sunt foarte gravidă. Nu există multe opțiuni atunci când vine vorba de tratament. Doamna doctor mi-a recomandat propolis cu vitamina C. După ce am avut TBC în copilărie și am luat cele mai puternice antibiotice, nu știu ce să zic…”,  a mai povestit pe Instagram.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Lavinia Pîrva, pregătită să devină mamă din nou? „Văd femei cu doi, trei copii”

Cristina Șișcanu, urare emoționantă pentru aniversarea de 18 ani a fiului lui Mădălin Ionescu

Actrița Michaela Prosan a născut. Prima imagine cu bebelușul

Anca Ciota este însărcinată! „Totul s-a întâmplat neașteptat de repede!”

„O să nasc un bebe în zodia Berbec. (…) O să avem încă o fetiță! Sunt foarte fericită, pentru că deja știu cum e să ai o fetiță. Victoria o să aibă o cea mai bună prietenă. Fizic sunt bine, psihic am foarte multe emoții. Nu știu cum o să fie, cum o să reacționeze Victoria. Mă bucură faptul că este iubitoare, mângâie alți copii. O să nasc tot aici în Cluj, unde am născut-o și pe Victoria, tot prin cezariană. Eu zic că seamănă perfect cu Victoria, din ce am văzut la ecograf”, mai spunea Irina în februarie 2022, pe YouTube.

„Dintotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără si se pare că s-a întâmplat mai repede decât mă așteptam. Sunt de părere că nimeni nu este pregătit pentru provocările care vin la pachet cu viața de părinte, indiferent de vârstă. Totul se învață pe parcurs. Am anumite frici, dar sunt sigură că viața mea o să se schimbe în bine. O să creștem frumos împreună”, declara Irina Deaconescu înaintea primei nașteri, în ediția din august 2020 a revistei Elle România.

Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au logodit în august 2020, pe litoral. „O să fiu wifey 🥺💍”, a scris Irina atunci în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter