Ionuț Popa a spus de ce nu se face Survivor România All Stars anul acesta

De Unica.ro, pe

Survivor România 2022 a fost câștigat de Alex Delea, un tânăr barman de la malul mării. Ionuț Popa, finalistul de pe locul 3, a dezvăluit de ce ediția Survivor România All Stars nu va fi lansată anul acesta, după ce s-a aflat că Pro TV o pregătește.

Ionuț Popa a stat de vorbă cu fanii Survivor România 2022 pe Instagram. În timpul unui live, tânărul a făcut o serie de dezvăluiri despre show-ul în care a participat. Ce a avut de spus despre emisiunea Survivor România All Stars a atras însă cel mai mult atenția.

Ionuț Popa a spus de ce nu se face Survivor România All Stars anul acesta

Ionuț Popa a vrut să își arate recunoștință față de toți cei care l-au susținut pe parcursul celor 5 luni dificile petrecute în Republica Dominicană. La un moment dat, unul dintre urmăritori l-a întrebat dacă este dispus să participe și la ediția All Stars.

Ionuț a dezvăluit că sezonul All Stars nu va apărea foarte curând pe micile ecrane. A explicat și de ce a luat Pro TV decizia să amâne premiera acestuia. După cum deja se știe, s-a redeschis castingul pentru un nou sezon Survivor. Cu alte cuvinte, în perioada următoare vom vedea noi concurenți și nu pe cei mai buni din cele trei sezoane.

„N-o să se facă anul acesta, pentru că au nevoie de oameni. Știu sigur 100% că nu o să se facă”, a declarat Ionuț Popa pe Instagram.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Roxana Ciuhulescu, nevoită să se opereze la genunchi, după „Survivor România” 2022

EXCLUSIV. Xonia, despre experiența „Survivor România”: „Nu am regrete”

Pro TV așteaptă să-și creeze propriile vedete în cadrul Survivor, primele două sezoane ale emisiunii și cele trei de Exatlon fiind difuzate de Kanal D. O parte dintre foștii concurenți ai acelor ediții au în continuare contract cu televiziunea din trustul Doğan.

Doi dintre cei care ar fi putut face parte din ediția All Stars, Albert Oprea și Ștefan Ciuculescu, au în continuare contracte la Kanal D.

Pro TV a reușit, totuși, să-l angajeze pe Zannidache, câștigătorul celui de-al doilea sezon Survivor. Acestuia i s-a oferit emisiunea Extrashow pe Voyo. În privința altor foști concurenți, lucrurile ar putea fi mai complicate. Tocmai de aceea, Pro TV a decis să mai lanseze niște nume în propriile sale ediții Survivor România până la All Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter