Ionuț Iftimoaie, adevăratul motiv pentru care a decis să părăsească Survivor România: „Mă vedeam în finală” / Video

Ultimul update Miercuri, 26 aprilie 2023, 17:42

Ionuț Iftimoaie a dezvăluit care au fost motivele pentru care a decis să părăsească competiția Survivor România 2023. Sportivul, care a făcut parte din tribul Faimoșilor, a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre tot ceea ce înseamnă această emisiune.

Iftimoaie a dezvăluit că a intrat în competiție cu gânduri mari, fiind pregătit să lupte pentru a ajunge pînă în marea finală. Însă, pe parcurs, și-a dat seama că există lucruri mult mai importante în viață decât această competiție și câștigarea marelui premiu.

Ionuț Iftimoaie: „Mă vedeam în finală”

Întreaga lume a rămas șocată când, în avionul în care s-a aflat Kamara la revenirea din Republica Dominicană, a fost și Ionuț Iftimoaie. Cei doi au revenit în România în același timp, deși eliminarea fostului luptător nu fusese anunțată în timpul emisiunii.

Acum, sportivul a decis să explice de ce a luat decizia de a părăsi competiția, deși era susținut de cei de acasă.

„Eu mă vedeam în finală. Acum nu știu dacă neapărat câștigător, dar în momentul când am intrat în Survivor am spus așa: iau fiecare etapă în parte – să nu plec printre primii, să intru pe traseu, să nu mă fac de râs, să văd care este diferența dintre ceea ce se vede la televizor și ce este în realitate. Eram curios să știu cât anume din trecutul meu sportiv mă va ajuta pe traseu”, a afirmat Ionuț Iftimoaie în emisiunea „La Măruță”.

„Și am constatat că din punct de vedere sportiv fizic nu prea m-a ajutat pentru că traseul era diferit, adversarii erau diferiți, cunoștințele mele din ring nu le puteam folosi acolo, deși au fost niște oameni care tot insistau să le folosesc și nu dau nume”, a glumit sportivul.

Citește și: Câți bani a primit Ionuț Iftimoaie pentru participarea la Survivor 2023: „Timpul nu are preț. Nu ți-l mai dă nimeni înapoi”

Citește și: Ce i-a spus Carmen Grebenișan lui Ionuț Iftimoaie înainte ca acesta să părăsească Survivor: „Sper să ne învățăm fiecare lecțiile” / Video

Despre conflictul cu Alin Chirilă

Deși a părăsit competiția din decizie proprie, Ionuț Iftimoaie susține că nu a fost niciodată vorba de un abandon.

„Eu nu o văd ca pe un abandon. Pot să spun că mentalitatea de sportiv m-a ajutat să rezist atât de mult. Spiritul și respectul față de artele marțiale m-au ajutat să trec peste foarte multe chestii psihice, peste acele provocări care au fost duse la extrem. De altfel nu am crezut vreodată că aș putea să trec peste atât de multe lucruri. Dacă nu ajungi în situația respectivă nu poți să îți dai seama cât de mult poți să duci”, a explicat fostul luptător.

De asemenea, sportivul a vorbit și despre cel mai dificil moment din comptetiție, când a fost pe punctul de a-și pierde controlul și de a intra într-un conflict mare cu Alin Chirilă.

„Până la anumite conflicte, de exemplu cel cu Kamara, a fost un alt conflict foarte dur. A fost singura dată când am simțit că poate pierd controlul. A fost un clicni cu Alin Chirilă când el a plecat cu un procedeu din cușcă, când de altfel ar fi trebuit să fie un joc distractiv. În el aveam cea mai mare încredere că e sportiv. Nu m-am gândit vreodată că nu ar putea să respecte regulile. Deci asta a fost singura chestie și singurul moment când am simțit. Pentru că acela nu este un procedeu prin care să blochezi un adversar ca să aduci punct, ci acela este un procedeu ca să scoți din schemă, din joc adversarul prin accidentare”, a povestit Ionuț Iftimoaie.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Ionuț Iftimoaie. Concurentul de la Survivor România are o familie superbă

Citește și: De ce a plecat Ionuț Iftimoaie de la Survivor România fără să fie eliminat? L-a rugat pe Daniel Pavel, cu lacrimi în ochi, să părăsească show-ul

Ionuț Iftimoaie, motivul din spatele plecării de la Survivor România

Ionuț Iftimoaie a dat și răspunsul la cea mai arzătoare întrebare: de ce a decis să părăsească Survivor România?

„În momentul în care am intrat în proiect am intrat cu toată susținerea celor de acasă. Sacrificiile nu se fac numai dintr-o singură parte în momentul în care ai familie. Dacă nu ai familie și ești singur e mai simplu. Trebuie să vezi ce lași și acasă. Nu doar din punctul de vedere al familiei ci și din punct de vedere al business-ului și multe alte lucruri. Pentru că viața ta continuă și după Survivor. Și dacă ai investit foarte mult timp din viața ta, în familie de exemplu, cum am investit eu 17 ani în căsătoria cu Maria, practic sunt niște aspecte de care să ții cont”, a explicat Iftimoaie.

„A fost o chestie combinată atât în ceea ce privește partea de familie pentru că de la atât de multă ceartă, de exemplu mama lua și calmante că îi creștea tensiunea. Pentru ce să sufere cei de acasă? Pentru că eu m-am ambiționat să stau acolo mai mult să lupt? Sunt decizii pe care poți să le iei. Trebuie să pui în balanță: ce pot să câștig dacă stau și ce pot să pierd”, a subliniat sportivul.

Ionuț Iftimoaie a ținut să precizeze că la Survivor nu este vorba doar despre sport, ci mai mult despre ceea ce se întâmplă în campus.

S„urvivor reprezintă 30 poate 40% din joc partea sportivă. Restul este social, psihologic. Lipsa de comunicare, faptul că nu poți să comunici te termină”, a concluzionat fostul kickboxer.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ionuț Iftimoaie

Sursă foto: Facebook, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter