Inna, Smiley și Tudor Chirilă – mesaje de susținere pentru protestatari

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Joi, 02 februarie 2017, 13:02
Artiștii din România s-au mobilizat și au postat pe conturile lor de socializare mesaje de susținere pentru protestatarii din toată țara. Iată ce le-au transmis Inna, Smiley sau Tudor Chirilă celor care au ieșit în stradă pentru a protesta, după modificările aduse codurilor penale.

Inna – “Sunt alături de oamenii care ies în stradă”

Artista a postat pe contul ei de Facebook o fotografie din stradă, alături de următorul mesaj – “Intotdeauna am fost mandra de tara mea si am spus peste tot cu bucurie ca sunt din Romania. Imi doresc sa traim intr-o tara civilizata in care sa ne simtim in siguranta, drepturile sa fie respectate, iar oamenii sa vrea sa ramana in Romania. Nu vorbesc despre o optiune politica, ci despre faptul ca oamenii trebuie sa fie respectati si ascultati. Momentan nu sunt in tara, dar sunt alaturi de oamenii care ies in strada pentru a-si exprima opiniile si este important sa faca acest lucru in mod pasnic”.

Citește șiReacția Andreei Răducan, după modificarea codurilor penale

Smiley – “Am fost educat să nu mint și să nu fur”

Mesajul lui Smiley a fost unul scurt și direct. El a postat piesa “Acasă” și a subliniat faptul că oamenii corecți, optimiști și implicați sunt cei care reprezintă cu adevărat România.

Citește șiActorii protestează față de modificările aduse Codului Penal

Tudor Chirilă – “Ticăloșia trebuie să aibă un sfârșit”

Tudor Chirilă a fost în Piața Victoriei, la Guvern, alături de manifestanți. El a postat pe contul său de socializare atât fotografii de la protest, cât și mai multe mesaje cu trimitere la clasa politică actuală. Iată unul dintre acestea:

Citește șiCum a arătat protestul spontan de aseară, pe rețelele de socializare

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter