INNA “Niciodată nu am calculat câţi bani am făcut din muzică”

De Viva.ro, pe

Inna are 9 milioane de fani pe Facebook, este cel mai bine vândut artist Universal Music al momentului, în Turcia şi în Spania i-a surclasat pe Rihanna şi Black Eyed Peas, însă mărturiseşte că nu a numărat niciodată banii câştigaţi din muzică. Luana Dăneţ a aflat ce se ascunde în spatele acestor performanţe incredibile.
Într-o dimineaţă perfectă de vară, ne-am dat întâlnire cu Inna la ieşirea din Bucureşti. Urma o zi fierbinte de shooting, iar toate detaliile erau bine puse la punct: un motor nou-nouţ Harley-Davidson ne aştepta, iar stylingul conceput de Roxana şi Dom­nica promitea să încingă imaginaţia întregii echipe.
Cu tot optimismul nos­tru, când am ieşit afară pentru prima fotografie, a început o ploaie torenţială. Situaţia s-a repetat fără excepţie de fiecare dată când eram gata să schimbăm cadrul. În aceste condiţii, mărturisesc că m-aş fi aşteptat ca Inna să îşi piardă răbdarea, mai ales că toc­mai se întorsese de la un concert din Antalya şi urma ca după şedinţa foto să intre în studio să înregistreze!
Nu numai că nu s-a plâns nici o secundă, dar până nu a fost convinsă că totul este perfect, nu s-a putut relaxa deloc.
Vezi interviul pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter