Inna este în culmea fericirii. A fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Deliric. Video

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Marți, 03 ianuarie 2023, 16:43

Inna este în culmea fericirii! Artista a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Deliric și a postat pe Instagram primele imagini cu inelul de logodnă pe deget.

Săptămâna trecută, Inna a trecut prin momente extrem de dificile, după ce bunica ei s-a stins din viață chiar în a doua zi de Crăciun. Acum artista are un motiv întemeiat de bucurie, după ce iubitul ei a cerut-o în căsătorie.

Inna a fost cerută în căsătorie de Deliric

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizz-ul românesc. Iar acum, artistul și-a luat inima în dinți și i-a cerut mâna iubitei sale.

Celebra cântăreață și Deliric sunt de nedespărțiți de când au decis să își oficializeze relația. Deși au preferat să fie tot timpul discreți cu privire la viața lor personală și nu au oferit prea multe detalii despre povestea lor de dragoste, Inna obișnuia să mai posteze din când în când, pe contul său de Instagram și poze cu iubitul.

Cum arată inelul de logodnă al Innei

Acum, îndrăgita cântăreața și-a uimit fanii în momentul în care a postat o poză în care radiază de fericire, în timp ce poartă pe mână un inel superb cu diamant. Iar mesajele de felicitare din partea fanilor și a prietenilor nu au întârziat să apară.

Inna, despre relația cu Deliric

INNA este fără doar și poate una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. Artista a reușit să adune de-a lungul carierei sale, sute de melodii, milioane de aprecieri și nenumărate premii pe întreg mapamondul. Și pe plan personal, Inna este împlinită.

Artista trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste alături de rapperul Deliric. Declarațiile lor despre viața personală sunt destul de rare, însă cântăreața a făcut recent o excepție. Inna a oferit un interviu în exclusivitate pentru unica.ro și a vorbit despre relația pe care o are cu acesta.

„Suntem fericiți, ne iubim și ne susținem în absolut tot ce vrem să facem. După cum am mai spus, ne dorim să lansăm o piesă împreună, să vedem dacă 2023 va fi anul”, a spus Inna în exclusivitate pentru Unica.ro, în urmă cu câteva săptămâni.

Totodată, artista a mărturisit recent că partenerul ei este „iubitul pe care și l-a dorit de foarte mult timp”.

Inna și Deliric, nașii unui băiețel

De curând, Inna și Deliric l-au botezat pe băiețelul celei mai bune prietene a artistei și au dezvăluit câteva imagini inedite de la ceremonia organizată în natură, într-un cadru de vis. Inna este cunoscută în mediul online pentru stilul său vestimentar cu care își încântă publicu. Pentru acest eveniment atâat de special, artista a purtat o rochie albă, mulată, pe care a asortat-o cu o pereche de ghete negre, îm timp ce nașul, Deliric a optat pentru ținută mai lejeră, purtând o cămașă cu motive florale, pantaloni scurți de culoare închisă și o pereche de teniși.

Cum se menține Inna în formă

În cadrul aceluiași interviu oferit pentru Unica.ro, Inna a dezvăluit și la ce trucuri recurge pentru a avea așa o formă de invidiat. Artista a mărturisit că a renunțat să mai mănânce carne, dar și că face sport de 2-3 săptămâni acasă.

Sursa Foto / Video: Instagram

CONȚINUT VIDEO UNICA

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter