În ce relație a rămas Nuami Dinescu cu fostul partener de viață: “Dacă am o problemă și îl sun, vine și mă ajută”/ EXCLUSIV

De Unica.ro, pe

Actrița Nuami Dinescu este freelancer de aproape 14 ani, dar nu pentru că și-a dorit acest statut, ci pentru că așa a fost conjunctura. Deși poate fi invidiată că nu are șef și că își face singură programul în funcție de proiecte, realitatea nu e roz întotdeauna. Vedeta a întâmpinat și dificultăți financiare în anumite perioade, iar printre cei care i-au fost aproape s-a numărat și fostul partener de viață.

Nuami Dinescu este freelancer din 2008 și multă vreme oamenii au continuat să o asocieze cu Tanța, personajul pe care îl interpreta în emisiunea lui Teo Trandafir. “Eu nu am intenționat nimic, așa s-a întâmplat. Adică în momentul în care s-a terminat emisiunea cu Teo Trandafir, a fost o perioadă destul de grea, pentru că toată lumea zicea: “Tu ești brand și nu ne permitem să lucrăm cu tine!”. Alții au zis: “Mamă, ține de brand pentru că trebuie să facem ceva cu el!” În televiziune toată lumea aștepta nu știu ce, dar nu a fost nimeni care să zică: hai să luăm personajul acesta și să facem ceva cu el! Eu sunt actriță, nu țin cu dinții de un personaj. Ăla a fost un personaj , s-a terminat în 2008, la revedere, mulțumim frumos!”, a povestit, pentru Unica.ro, Nuami contextul la care a fost nevoită să se adapteze.

S-a implicat în organizare de evenimente

Pe lângă meseria de actriță, Nuami Dinescu a acceptat provocarea unei prietene de a organiza evenimente. Și cum este un bun comunicator, actrița a făcut o figură bună. “Am avut tot felul de proiecte: în TVR și în online, am început să fac evenimente altfel. Nicoleta Scarlat m-a pus să fac niște chestii. La Ana Morodan a început, Ana face petrecerile alea extravagante ale ei. Nicoleta mi-a spus: “vreau să învățăm românul să mănânce salată. Vreau să le ghicești în salată, nu știu ce le faci”. Mi-a dat niște hârtiuțe pe care erau niște hashtag-uri și atunci eu le-am ghicit în salată. Având ca pretext o salată între noi, am încercat să mă apropii de oameni și veneau oamenii, fiecare vorbea. Trebuie doar să te uiți la oameni și să îi simți, atâta tot. În ciuda aparențelor, pentru că vezi fetele sunt frumoase, sunt scoase ca din cutie, elegate, educate, elevate, nu mai au atâta timp și pentru ele. În ciuda tehnologiei și a lucrurilor minunate pe care le avem în viața noastră, tot sunt ici și colo goluri: nu ți-ai găsit iubirea vieții, nu ai încă o familie, îți dorești foarte mult un copil, diferende între părinți pe care tu ai vrea să le acoperi și nu ai cum și atunci oamenii s-au deschis cumva în momentul acela având între noi o frunză de salată. Le-am spus că eu la nivel molecular comunic cu salatele, eu nu știu nimic, dar ele îmi spun. A fost așa o joacă foarte frumoasă și de atunci a crescut asta, mai facem evenimente din astea multe”, ne-a povestit îndrăgita actriță.

În ce relație a rămas Nuami Dinescu cu fostul partener de viață: “Dacă am o problemă și îl sun, vine și mă ajută”/ EXCLUSIV

Nuami Dinescu: “S-a stins iubirea, dar a rămas respectul”

Ca freelancer, actrița a învățat să își organizeze foarte bine banii, mai ales că s-a confruntat și cu probleme de ordin financiar. “Doamne ferește? Cum să nu! În primul rând m-am descurcat cu ai mei, m-au ajutat ai mei, pentru că de aceea ai familie: soră, fostul meu, cu care sunt într-o relație foarte bună”, a spus, pentru Unica.ro, Nuami Dinescu.

Actrița a vorbit deschis despre legătura cu fostul său partener de viață, care, în prezent, reprezintă una dintre persoanele de încredere, pe care se poate baza indiferent de situație. “Oamenii se despart și se încaieră, se urăsc, nu e ok, pentru că nu ai niciun drept asupra celuilalt și nici el nu are drepturi asupra ta. Are George Țârnea un vers: Ție ți-a rămas iubirea/ Mie mi-a rămas uimirea/ Ție ți-a rămas lumina/ Mie lacrima și vina! Cine poate să hotărască cine a greșit mai mult? Că a murit iubirea dintre noi, cui folosește ura?”, ne-a spus ea despre principiul după care funcționează.

Nuami Dinescu și fostul său bărbat au ajuns la maturitatea necesară pentru a recunoaște, fără ocolișuri, fiecare ce a greșit. Acela a fost punctul în care și-au dat seama că nu au de ce să aibă resentimente unul față de celălalt, chiar dacă despărțirea a fost inevitabilă. “Pe drum am înțeles fiecare, eu am fost prima care am zis: “Eu față de tine am greșit acolo, acolo, acolo! El este într-o relație minunată acum cu cineva, eu îmi văd de viața mea, dar știu că dacă am o problemă și îl sun, vine și mă ajută. Nu am pus eu mâna pe telefon, el a pus mâna pe telefon, dar eu m-am pregătit. S-au întâmplat tot felul de lucruri, ne-am întâlnit la un moment dat și eu i-am spus: am greșit mult față de tine aici, aici, aici. El a zis: da și eu am greșit aici, aici, aici. Oricum a fost pace între noi, noi efectiv nu ne-am certat, și-a văzut el de drumul lui, eu de drumul meu, pentru că noi nici când am fost împreună nu ne-am certat niciodată. El e un băiat foarte deștept, e dintr-o altă lume, nu are legătură cu meseria asta. Dar, la un moment dat, contează și cum îți alegi omul lângă care vrei să trăiești. S-a stins iubirea și a rămas altceva. A rămas respectul, a rămas admirația, a rămas relația care trebuie să existe între oameni, atâta tot”, a declarat, pentru Unica.ro, Nuami Dinescu.

Actrița trage un semnal de alarmă în ceea ce privește viața ca freelancer. “Sigur că au fost perioade grele, dacă îți spune cineva că el este freelancer și o duce pe roze, mai ales în meseria asta, e de fațadă, pentru că îi e greu să recunoască. Dar în momentul în care îți asumi statutul de freelancer, trebuie să fii sigur că nu vor fi mereu contracte, că în momentul în care ai niște bani, trebuie să îi chivernisești foarte bine”, a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter