Gina Pistol și-a făcut toți fanii să râdă! Poză surprinzătoare din vacanță: „Trebuia să ajung repede”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 ianuarie 2022, 15:48

Gina Pistol și Smiley au plecat împreună cu fiica lor într-o vacanță binemeritată, departe de oraș, iar fanii Ginei sunt încântați de pozele din această escapadă de familie.

Gina Pistol, Smiley și fiica lor se bucură de timpul petrecut împreună, departe de grijile de acasă, dar țin totuși legătura cu fanii lor de pe rețelele de socializare. Recent, ea a publicat o imagine pe Instagram, care i-a făcut pe fani să se amuze.

Este vorba despre o poză în care Gina Pistol poartă o rochie albă și stă cu părul în vânt pe plajă. În fotografie, ea a încălecat o mătură, aidoma unei vrăjitoare. A adăugat și o descriere pe măsură: „Trebuia să ajung repede. Mamele știu de ce!”.

Mai mult, Smiley a explicat pe pagina partenerei sale de viață că imortalizarea momentului din poză a durat ceva timp. El a scris: „Mâine vă arăt și cât s-a lucrat la poza asta”. Artistul a postat online și un videoclip prin care arată urmăritorilor cum a fost concepută scena imortalizată. El a avut nevoie să aibă multă răbdare, întrucât Ginei nu i-a ieșit din prima poziția din fotografie.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Kanye West. Perechea s-a cunoscut de Revelion

Citește și: Cum a cucerit-o Alex Velea pe Antonia: „Am apreciat foarte mult la el că este…”

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, momente tandre în mediul online

Citește și: Cum a fost surprinsă Andreea Esca la pupitrul Știrilor PRO TV în timpul unei pauze publicitare

Printre comentariile primite la poza Ginei s-au numărat și următoarele, după cum arată Cancan: „Să tot arați așa ca proaspăta mămică. Ps: vreau o măturăăăăă!” și „O, da… Mereu pe fugă, niciodată suficient timp”.

Recent, Gina și Smiley au vorbit despre începuturile relației lor, în cadrul podcastului realizat de artist. Gina a dezvăluit în podcast cum s-a îndrăgostit de Smiley. Ea i-a destăinuit lui că „tu pentru mine erai Smiley şi atât. Un băiat simpatic, îmi plăcea muzica ta şi ţin minte că în urmă cu câţiva ani eram la un eveniment şi urma să cânţi tu, eu eram singură şi cred că şi tu erai singur atunci. Eu nu observ băieţii/bărbaţii care sunt într-o relaţie, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter