Gina Pistol și Smiley, surprize la o săptămână după venirea pe lume a fiicei lor. Prin ce trec proaspeții părinți

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 martie 2021, 10:55

Săptămâna trecută, pe data de 9 martie, Gina Pistol (40 ani) și Smiley (37 ani) au devenit pentru prima oară părinți. Smiley a fost cel care a făcut mult așteptaul anunț pe rețelele de socializare prin următorul mesaj: „Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: ‘Am devenit părinti!’. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sanatosa, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alaturi în toată perioada asta! Să fie soare!”

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

La câteva zile supă naștere, Smiley și Gina și-au adus fetița acasă și au ținut să împărtășească fanilor primele lor clipe în calitate de proaspeți părinți.

Citeşte  şi: Smiley a lansat piesa „Până la tine”, o declarație de iubire pentru fiica lui și a Ginei Pistol

„Hello. Salutare, tuturor. Vă pupăm cu drag. Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Ne cerem scuze că am lipsit atâta vreme, însă suntem într-un roller coaster emoțional. Fetița noastră este foarte bine, am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă, le mulțumim tutoror celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă. Cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă și este minunată. Abia așteptăm să se facă mare, să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei. Vă pupăm cu drag”, au spus cei doi, într-un clip video pe care l-au postat în mediul online.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter