Gina Pistol și Smiley se pregătesc de nuntă? Ce dezvăluiri a făcut chef Cătălin Scărlătescu

De Mădălina Manole, pe
Gina Pistol și Smiley au o relație secretă de aproximativ doi ani, însă până acum niciunul dintre ei nu a făcut vreo mărturisire în acest sens. Discreți din fire, cei doi au tăcut, însă nu și chef Cătălin Scărlătescu, bunul prieten al Ginei Pistol.

Gina Pistol și Smiley au preferat să lase zvonurile să circule cu privire la povestea lor de iubire. Cei doi nici nu au confirmat că formează un cuplu, dar nici nu au infirmat, prin urmare relația lor a început să prindă tot mai mult contur în ochii presei și ai fanilor, cu atât mai mult cu cât au existat dovezi greu de contestat. În plus, se pare că întocmai chef Cătălin Scărlătescu a fost cel care le-a dat de gol planurile de viitor. Mai în glumă, mai în serios, prietenul de suflet al Ginei Pistol a vorbit despre nuntă: „Ginuţo, mă pregătesc să-ţi fac tortul de la nuntă. Trebuie să iasă grozav”, – a spus Cătălin Scărlătescu în emisiunea „Chefi la cuțite”, conform wowbiz.ro. 

Cătălin Scărlătescu a mai vorbit și în trecut despre relația dintre Gina Pistol și Smiley: „Smiley nu are cum să ne-o fure pe Gina. Gina este a noastră la show. În viața ei privată face ce vrea. Nu s-a pus niciodată problema ca între mine și Gina să existe ceva mai mult de o super prietenie. Nici nu cred că s-ar întâmpla vreodată, dar nu bag mâna în foc. Dacă aș naufragia cu ea pe o insulă asta e… Nu, nu se pune problema. Eu cu Gina suntem foarte buni prieteni. Și cu Smiley am apucat să mă cunosc și este un băiat de treabă, extraordinar. Cu un suflet și o inimă mare. Le este bine împreună. Eu mă bucur pentru Gina. În sfârșit cred că… pare că s-a apropiat mai mult așa decât s-ar fi apropiat în anii trecuți sau în celelalte relații. Este fericită și asta e important. Dacă ea e fericită și noi suntem fericiți. Când o să o văd așa bosumflată și cu ochii umflați de plâns nu o să mai fie frumos, dar sper să nu ajungem acolo.”, – a declarat Cătălin Scărlătescu într-un interviu pentru VIVA!.

Smiley și Gina Pistol își vor continua povestea de dragoste și pe micile ecrane și cu siguranță situația se va condimenta și mai mult după apariția filmului Oh, Ramona!, în care aceștia vor juca.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter