Gina Pistol și Smiley, prima vacanță în trei de când au devenit părinți! Ce destinație a ales cuplul

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 11 august 2021, 12:53

Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (37 de ani) au devenit părinții unei fiice, Josephine Ana, pe 9 martie 2021. Gina, Smiley și Josephine se află în prezent în prima vacanță peste hotare în noua formulă. Josephine a fost botezată în iunie 2021, iar nașii ei sunt „o prietenă din Timișoara, Diana, cu soțul ei”, spunea Gina Pistol luna trecută.

„Noi ne-am dorit foarte tare să avem și cor în biserică. Pentru noi a contat cel mai mult slujba. A fost fantastic, cu lacrimi și suspine. Ea a fost foarte cuminte. A țipat puțin când a băgat-o în cristelniță, dar a trecut repede. N-a fost cu scufundare totală”, a spus Smiley în iulie 2021, în emisiunea Vorbește Lumea.

Gina Pistol și Smiley, prima vacanță în trei de când au devenit părinți! Ce destinație a ales cuplul

Prezentatoarea TV și artistul formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut, pentru Unica.

În prezent, Smiley, Gina și Josephine sunt în vacanță în Italia unde, întâmplător sau nu, se află și Mihai Petre (42 de ani), soția lui, Elwira Petre (39 de ani), și fiicele lor, Catinca, în vârstă de 8 ani, și Ariana Ilinca, în vârstă de 2 ani și jumătate. Din vacanță, Smiley a publicat pe Instagram o fotografie în care el și coregraful își plimbă fiicele în cărucior.

„Vă spun în mod expres: suntem cei mai talentați la împins cărucioare”, a scris Mihai Petre pe Instagram, în descrierea aceleiași imagini. Cele două familii se află în Florența. Mihai și Elwira au încheiat recent filmările sezonului 4 Asia Express. Show-ul va avea premiera în toamna anului acesta.

Citește și:

Gina Pistol, noi detalii despre viața de mămică: „Mă declar o femeie fericită”

Ce meniu are Gina Pistol după naștere. A trecut de la mărimea M la S

Care este secretul relației dintre Smiley și Gina Pistol. Artistul a dezvăluit

Cu cine seamănă Josephine

„Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri. Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine.

N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”, a spus Smiley în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi.

Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a dezvăluit și Gina în aprilie 2021.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter