Gina Pistol și Smiley, în cea mai romantică ipostază de când au devenit părinți

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 aprilie 2021, 10:20

Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (37 de ani) au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu o lună, iar acum trăiesc una dintre cele mai frumoase experiențe din viețile lor.

Cu toate că viața de proaspeți părinți nu este una ușoară, Smiley și Gina își fac mereu timp și pentru ei doi și se poate observa acest lucru din mediul online, unde postează mereu materiale foto și video pentru a-și ține fanii la curent cu cele mai frumoase lucruri care li se întâmplă.

În cea mai recentă postare făcută pe Instagram, Gina și Smiley au făcut publică o fotografie cu ei doi într-o ipostază romantică. În dreptul pozei, prezentatoarea de la “Chefi la cuțite” a ținut să precizeze că poza este ceva mai veche. Postarea Ginei a adunat peste 100 mii de aprecieri din partea internauților și multe mesaje frumoase.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Josephine Ana Maria, fetița Ginei și a lui Smiley, s-a născut pe 9 martie 2021.

Cântărețul a făcut atunci anunțul pe rețelele de socializare printr-un mesaj emoționant: „Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinti!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sanatosa, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă 🙂 Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alaturi în toată perioada asta! Să fie soare!”

 

Citeşte şi: Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu, amânată. Familia a refuzat să-i ridice trupul neînsuflețit de la morga spitalului

Citeşte şi: Actrița Tori Spelling, celebra Donna din “Beverly Hills 90210”, este însărcinată pentru a șasea oară

Citeşte şi: Cântăreața Celia a avut COVID-19: „A fost un coșmar pentru mine”

Citeşte şi: Actorul Denis Ștefan, tată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica „bebelușei” Cristina

Numele fetiței nu a fost ales întâmplător, el având o simbolistică aparte.

Numele Josephine își are originea în limba ebraică și înseamnă „Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti”.

Principalele trăsături ale celor care poartă numele „Josephine” sunt intuiția, sensibilitatea, sociabilitatea și sănătatea, tăria de caracter și capacitatea de a prevedea cele mai importante etape din viețile lor. Persoanele cu numele Josephine sunt discrete, serioase, se țin mereu de cuvânt, sunt cu picioarele pe pământ, evită conflictele de orice fel și au o voință ieșită din comun.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

Gina și Smiley sunt un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. Potrivit mărturisirilor lui Smiley, relația dintre ei doi s-a clădit în timp: “Legătura mea cu Gina s-a construit cărămidă cu cărămidă, fără așteptări prea mari, nici din partea ei, nici din partea mea. Cumva, lucrurile s-au așezat atât de bine și de natural încât nu-mi mai văd viața altfel. Toate au venit cumva natural. La început a fost mai bumpy, pentru că nu ne cunoșteam. Ușor, ușor, cunoscându-ne și înțelegându-ne foarte bine și având o grămadă de lucruri în comun, lucrurile s-au așezat una peste alta până am ajuns la mobilarea casei.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter