Gina Pistol și Smiley, în cea mai intimă fotografie de până acum. Ce au postat pe rețelele de socializare

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 04 martie 2021, 11:10

Gina Pistol este pe ultima sută de metri cu sarcina. Vedeta și partenerul ei de viață, Smiley, așteaptă cu nerăbdară să-și vadă și să-și țină în brațe primul lor copil.

Până la venirea marelui moment, Smiley și Gina își țin în priză fanii pe rețelele de socializare cu fel de fel de postări inedite. Deși sunt mai îndrăgostiți și mai fericiți ca niciodată, sunt destul de rare ocaziile în care Smiley și Gina se expun publicului în ipostaze tandre. Zilele acestea, pe conturile lor de Instagram cei doi au făcut publică o fotografie în care apar sărutându-se pasional.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

Poza respectivă a atras simpatia tuturor celor care îi urmăresc în mediul online, iar mesajele frumoase și aprecierile au începută să curgă chiar din primele clipe de când a fost publicată: “Sunteți cel mai bun exemplu de happy ending”, “Love is in the air”, “Ce tare e poza!!!”, “Sunteți cei mai frumoși!”, “Ce bine vă stă!”, “Sunteți minunați”.

Vezi fotografia în care Smiley și Gina se sărută în galeria foto de mai sus.

La începutul acestei săptămâni, Smiley și Gina au mai apărut în online cu o postare inedită. Cei doi au pus pe TikTok un scurt clip în care se “bat” pe telecomandă pentru a schimba postul de televiziune la care fiecare dintre ei prezintă o emisiune – PRO TV, unde Smiley este jurat la “Românii au talent” și Antena 1, unde Gina Pistol prezintă show-ul culinar “Chefi la cuțite”.

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter