Gina Pistol și Smiley au început să se afișeze împreună

De Oana Savin, pe
Deși formează un cuplu de aproape doi ani, Gina Pistol și Smiley au evitat să se afișeze în public împreună. Mai mult, ei au refuzat să dea detalii despre relația lor.

Dacă până de curând cei doi se fereau să apară împreună, în ultima perioadă Gina și Smiley au început să fie văzuți la concertele artistului care își ia iubita cu el peste tot.

După primele fotografii care au confirmat idila lor, cele de la petrecerea pe care Smiley a dat-o cu ocazia împlinirii a 11 ani HaHaha Production, la care Gina a fost prezentă, au început să se afișeze împreună la concertele susținute de artist prin țară, potrivit Libertatea.ro.

Vedeta Antenei 1 pare să nu vrea să se dezlipească de Smiley nicio clipă. Ea stă lângă el și înaintea spectacolelor, dar și după terminarea acestora.

Recent, la un recital susținut de cântăreț în zona Moldovei, Gina a apărut în dreapta lui și părea extrem de fericită. Totodată, frumoasa blondă a făcut fotografii alături de fanii lui Smiley.

Gina Pistol își dorește un copil

Atunci când nu are filmări, Gina îi gătește iubitului ei și îl așteaptă acasă cu tot felul de preparate. Se pare că priceperea în bucătărie și dorința de a avea grijă de casă sunt două dintre atuurile cu care Gina l-ar fi cucerit pe artist.

Apropieții lor au afirmat de curând că cei doi își fac planuri de nuntă și chiar se gândesc serios să facă un copil.

Gina Pistol a declarat în nenumărate rânduri că își dorește foarte atre să devină mamă.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter